3 πράγματα που μπορείς να αλλάξεις στη διατροφή σου για να χάσεις άμεσα βάρος


Το καλοκαίρι είναι εδώ, εσύ θες να χάσεις κάποια κιλά, ωστόσο, αν άνθρωπος δεν αντέχεις τις στερήσεις και αυτό είναι απόλυτα αποδεκτό. Θες να κάνεις μερικές αλλαγές ως προς τη διατροφή σου αλλά τα γλυκά δεν κόβονται. Τρεις απλοί τρόποι να βάλεις μια σειρά και να δεις που όλα θα φτιάξουν

Νερό: πηγή ζωής, φρόντισε να πίνεις τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό ημερησίως, εκτός του ότι το νερό θα κάνει την επιδερμίδα σου θα λάμψει, θα σου χαρίσει απλόχερα ευεξία και ζωντάνια, χωρίς να σε χρεώσει με θερμίδες, θα δημιουργήσει το αίσθημα του κορεσμού στο στομάχι σου, με αποτέλεσμα να πεινάς λιγότερο και όταν τρως να καταναλώνεις μικρότερες ποσότητες. Σε βάζει δηλαδή αυτόματα σε μια διαδικασία αλλαγής προς το καλύτερο. Έχε λοιπόν δίπλα σου, εκεί που δουλεύεις πάντα ένα μπουκαλάκι νερό και φρόντισε να πίνεις μερικές γουλιές. Η σταδιακή και συνεχόμενη ενυδάτωση είναι και η πιο σωστή.

Υδατάνθρακες: Περιόρισε τους υδατάνθρακες και πρόσεξε πως τους συνδυάζεις. Φρόντισε να μειώσεις το ψωμί από τα γεύματά σου, τις σφολιάτες και τα κριτσίνια. Θα δεις τεράστια διαφορά, άμεσα και χωρίς να πεινάσεις.

Πες αντίο στη ζάχαρη: Κόψε τη ζάχαρη από τον καφέ σου, υπάρχουν ένα σωρό γλυκαντικές ουσίες οι οποίες θα σου δώσουν τη γλυκιά γεύση, χωρίς όμως να ανεβούν τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα σου. Μια καλή λύση είναι είναι η στέβια, αλλά και το σιρόπι αγάβης. Γύρω στις πέντε, εκεί που θες γλυκό, αντί για κάποιο πολυθέρμιδο γλυκάκι, φάε ένα φρούτο που μπορεί να σου δώσει τη ζάχαρη που χρειάζεσαι για να “στανιάρεις” αλλά και τις θρεπτικές ουσίες για τη λαμπερή επιδερμίδα. Αν βαριέσαι τους καρπούς δοκίμασε ένα ζελέ φρούτων με λίγες θερμίδες.

Από το Blogger.