22χρονη φοιτήτρια πουλάει την παρθενιά της στο ίντερνετ για 1 εκατομμύριο ευρώ και ελπίζει ο νικητής να είναι ένας ευγενικός κύριος

featured image

Μια 22χρονη φοιτήτρια αποκάλυψε ότι ελπίζει να μαζέψει πάνω από 750 χιλιάδες ευρώ, πουλώντας την παρθενιά της στο ίντερνετ στον υποψήφιο με την υψηλότερη προσφορά, παρά το γεγονός ότι είναι «πολύ ντροπαλή» και δεν έχει βγει ποτέ της ραντεβού.
Η Danielle Breene από τη Βραζιλία πήρε αυτή την απόφαση για να καλύψει τα αυξανόμενα χρέη της αφότου διάβασε για άλλα κορίτσια που έχουν κάνει το ίδιο πράγμα στο παρελθόν. Με τα λεφτά αυτά, θέλει να αγοράσει ένα σπίτι για τη μητέρα και την αδερφή της και να εξοφλήσει το φοιτητικό της δάνειο.
Η φοιτήτρια Danielle Breene, 22 ετών, από τη Βραζιλία δημοπρατεί την παρθενική της σε απευθείας σύνδεση με τον πλειοδότη για να πληρώσει τα χρέη της και να αγοράσει ένα σπίτι για τη μητέρα και την μικρότερη αδερφή της
Αν και είναι απολύτως βέβαιη ότι πήρε τη σωστή απόφαση, η Danielle – η οποία αποκρύπτει το πρόσωπό της για να προστατεύσει την οικογένειά της – είπε στο Femail: “Είμαι λίγο αγχωμένη για το πώς θα είναι η πρώτη φορά.”
“Δεν έχω βγει ποτέ με κάποιον και είμαι πολύ ντροπαλή. Ελπίζω ο νικητής να είναι ένα ευγενικό άτομο, ένας κύριος. ”
Η Danielle αποκάλυψε το κύριο κίνητρό της πίσω από το δραστικό βήμα είναι η οικονομική ασφάλεια.
Η Danielle δεν έχει πει στην οικογένειά της τι κάνει και σκοτώνει το πρόσωπό της για να τα προστατεύσει. Μόνο ο καλύτερος φίλος της γνωρίζει για τη δημοπρασία και θα είναι το σημείο επαφής της την ημέρα για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλής 
“Σπουδάζω και εργάζομαι με μειωμένο ωράριο. Τα χρήματα που παίρνω δεν καλύπτουν τα έξοδα και το κόστος ζωής στη χώρα μου. Έχω χρέη που μόνο μεγαλώνουν,” εξήγησε.
“Θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα για να αγοράσω ένα σπίτι για να ζήσω μαζί με τη μαμά και την μικρή αδελφή μου, να πληρώσω τα χρέη μου και να πληρώσω και τα δίδακτρα του Πανεπιστημίου μου, τα οποία πιθανότατα να έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να τα πληρώσω.”
“Θέλω επίσης να επενδύσω στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία, να ανοίξω μια επιχείρηση για να εξασφαλίσω το μέλλον μου. Ελπίζω ότι με αυτό θα μπορέσω να παρέχω μια ζωή χωρίς οικονομικές δυσκολίες στην οικογένειά μου”.
Από τότε που ίδρυσε την ιστοσελίδα της, η Danielle έλαβε δύο σοβαρές προσφορές, η υψηλότερη ήταν ύψους 220.000€.
Ελπίζει να έχει κάποια στιγμή μια προσφορά ύψους 750 χιλιάδων ευρώ και λέει ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια αν δεν νιώσει ασφαλής.
Από το Blogger.