Έτσι προπονείται ο Σταλόνε για το νέο «Ράμπο»

featured image

Μπορεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε να έκλεισε τα 72, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να υποδυθεί τον Τζον Ράμπο για ακόμη μία φορά.

Στην πέμπτη ταινία «Ράμπο»που λέγεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, ο Ράμπο έχει αποσυρθεί σε ένα ράντσο, αλλά ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών απαγάγει την κόρη ενός φίλου του.

Και επειδή δεν γίνεσαι όμως Ράμπο από τη μία στιγμή στην άλλη, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, που διατηρείται σε άριστη κατάσταση, πρέπει να προπονηθεί σκληρά για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ρόλου.

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο από το γυμναστήριό του, τον βλέπουμε να σηκώνει και να σπρώχνει μία «ασήκωτη» ρόδα 250 λιβρών.

«Ετοιμάζομαι για τον Ράμπο. Επίσης, επειδή έφτασες μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να νιώθεις αυτή την ηλικία. Keep pumping, keep punching!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Getting ready for Rambo Also just because you’ve REACHED a certain age doesn’t mean you have to FEEL that age! Keep pumping, keep punching! @bradsiskind @xdfitofficial

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Aug 24, 2018 at 9:50am PDT

Εδώ και κάποιες μέρες ο Σταλόνε στρώνει το έδαφος για την επιστροφή του Τζον Ράμπο μέσω Instagram με δύο αναρτήσεις του:

Από το Blogger.