Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της επειδή λέει της θύμιζε τον πρώην της

featured image

Στην απολογία της είπε ότι με τον 17χρονο μαθητή της «ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή σχέση», όταν εκείνος πήγε στην τάξη και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να καθαρίσουν

Μια καθηγήτρια από το Οχάιο ομολόγησε πως συνευρέθηκε ερωτικά με 17χρονο μαθητή της ο οποίος, όπως είπε η ίδια, «έμοιαζε και συμπεριφερόταν» σαν τον πρώην σύζυγό της, με βάση πάντοτε την αστυνομία.

Η Laura Bucy η οποία δίδασκε οικονομικά στο γυμνάσιο του Twinsburg τέθηκε σε διαθεσιμότητα έπειτα από τη σύλληψή της με τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και για διάδοση επιβλαβούς υλικού για ανήλικους.

Με βάση την αναφορά της αστυνομίας, στις 2 Αυγούστου η 32χρονη επισκέφθηκε τον πρώην σύζυγό της στο σπίτι του πατέρα του και του είπε πως πρέπει να «ομολογήσει τις αμαρτίες της». Του αποκάλυψε πως είχε κάνει έρωτα με έναν μαθητή της και έκανε διάφορες άλλες «ασυνάρτητες δηλώσεις» πριν φύγει από το σπίτι. Στις αρχές Σεπτεμβρίου η αστυνομία μίλησε με τον πρώην σύζυγο της καθηγήτριας ο οποίος τους ενημέρωσε για όσα εκείνη του είχε εκμυστηρευτεί.

Στην απολογία της σημείωσε ότι με τον 17χρονο μαθητή της «ανέπτυξαν μια πολύ δυνατή σχέση», όταν εκείνος πήγε στην τάξη και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να καθαρίσουν.

Η συμπεριφορά του της θύμισε τον πρώην σύζυγό της, όπως δήλωσε, και κατόπιν έκαναν έρωτα σε μια μικρή αποθήκη κοντά στο γραφείο της έπειτα από το γεύμα, τον Φεβρουάριο ή το Μάρτιο.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο μέσω εφαρμογής. Παραδέχθηκε επιπλέον πως τον άφηνε να καπνίζει στο γραφείο της και ότι είχε αγοράσει μαριχουάνα από έναν άλλο μαθητή της.

Ο μαθητής, από την δική του μεριά, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της καθηγήτριας, εντούτοις σημείωσε πως η ερωτική πράξη έγινε κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα. Περιγράφοντας εκείνες τις στιγμές, ο πιτσιρικάς δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η καθηγήτρια ήρθε από πίσω, ξεκίνησε να τον φιλάει κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Η Bucy θα εμφανιστεί στο δικαστήριο για την προκαταρκτική εξέταση την Πέμπτη 4/10. Προς το παρόν αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων και διατάχθηκε να μην έχει καμία επαφή με τον έφηβο ή άλλον ανήλικο πλην των τριών παιδιών της.

Από το Blogger.