Μάνα πυροβόλησε άντρα που προσπαθούσε να εισβάλει στο σπίτι της για να προστατέψει τα 3 παιδιά της

featured image

Μία μητέρα από τη Νότια Καρολίνα πυροβόλησε έναν άνδρα που προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι της τα ξημερώματα της Πέμπτης, σύμφωνα με τις αρχές.

Η Ashley Jones ήταν με τα τρία παιδιά της στο σπίτι της όταν άκουσε κάποιον να χτυπά στην πόρτα της στις 6 το πρωί.

Η Jones κοίταξε από το παράθυρό της και ρώτησε ποιος ήταν, δίχως όμως να πάρει κάποια απάντηση. Το μόνο που άκουσε ήταν έναν άνδρα και μια γυναίκα να μιλάνε, ωστόσο, πήγε να καλέσει αστυνομία.

Ashley Jones was with her three children at her home in Anderson County when she heard someone banging on her door at 6am

“Αυτός έλεγε ‘Αυτό είναι το σπίτι μου, άσε με να μπω. Δεν πρόκειται να σου κάνω κακό,’ κι εγώ του είπα ‘Τι θέλεις;;’ δήλωσε η Jones στο WSPA.

“Αφού τηλεφώνησα στην αστυνομία, άρπαξα ένα όπλο, στάθηκα στην κορυφή της σκάλας και του είπα ‘Κρατάω όπλο. Θα σε πυροβολήσω. Μην μπεις στο σπίτι μου.”

Το βίντεο παρακολούθησης δείχνει ότι ο άντρας – ο οποίος αργότερα διαπιστώθηκε πως ήταν ο 43χρονος Cecil Charles Parnell – χτύπησε την πόρτα της γυναίκας ενώ κάποιος περπατούσε πίσω του.

Surveillance video shows the man - who was later identified as 43-year-old Cecil Charles Parnell - banging on the woman

Ο Parnell κατηγορήθηκε για διάρρηξη και κρατείται αστυνομικό τμήμα της περιοχής ενώ η γυναίκα που ήταν μαζί του παραμένει ελεύθερη.

Μία γειτόνισσα είπε στις αρχές ότι το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να εισβάλει και στο δικό της σπίτι λίγη ώρα νωρίτερα.

Από το Blogger.