Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα απαντήσω για τον Καπουτζίδη για πρώτη και τελευταία φορά

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόσφατη δημόσια κόντρα του με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια, όμως, θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

«Το έχω ξαναπεί άλλες τρεις φορές, το είπε κι εκείνος ότι το έχω ξαναπεί. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Θα απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά. Είχα πολύ συγκεκριμένο λόγο που το ανέφερα. Είχα την αφορμή, ο Γιώργος πέρασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα. Ορμώμενος από τον τρόπο κι έχοντας συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου, που εκ των υστέρων βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο τον Γιώργο -αναφέρομαι στην Τίνα Μεσσαροπούλου και τα απειλητικά μηνύματα που ανέφερε ότι έλαβε από εκείνον- είπα ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον ότι είναι κατά της βίας, πλακώνοντας τον στα χαστούκια. Σέβομαι τον Γιώργο. Δεν μίλησα καθόλου μετά γιατί θεωρώ ότι άρχισε λίγο να αδικεί τον εαυτό του και είπα: σταμάτα εδώ γιατί θα αρχίσετε και οι δύο να κυλιέστε στη λάσπη και είναι λάθος. Γι’ αυτό σταμάτησα. Δεν πήρα τίποτε πίσω, δεν μου έβαλε κανένας χέρι. Δεν συνέβη ποτέ αυτό…» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από το Blogger.