Ορφανός: Δεν υπάρχει κάτι να μας σταματήσει

featured image

Την πεποίθησή του ότι ο πολίτης θα αντιμετωπίσει θετικά την υποψηφιότητά του εξέφρασε ο Γιώργος Ορφανός, αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, τις οποίες και παρουσίασε σε συνάντησή του με δημοσιογράφους.

«Δεν υπάρχει κάτι να μας σταματήσει. Θα είμαστε εκεί την ημέρα των εκλογών και πιστεύω ότι ο πολίτης θα μας αντιμετωπίσει θετικά», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Ερωτηθείς για τη στήριξη των κομμάτων, απάντησε πως «από τη μέρα που είπα ότι κατεβαίνω υποψήφιος δεν περίμενα τίποτα και δεν ήθελα να είναι το κυρίαρχο στην προεκλογική μου εκστρατεία» και πως «οι πολίτες απαντούν μακριά από χρίσματα».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόσθεσε πως «αυτό που επιχειρώ έχει σκοπό να ενώσει την πόλη. Για πολλά χρόνια έχουμε διχαστεί σε ομάδες και ομαδούλες».

Για τον Γιάννη Μπουτάρη που αποφάσισε να μην κατέβει υποψήφιος για τρίτη φορά στις εκλογές τόνισε: «Θα κάνουμε μια αποτίμηση τι προσέφερε και τι δεν έκανε σωστά ο κ. Μπουτάρης. Τώρα, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Το μυαλό μου δεν είναι στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον της πόλης».

Ο κ. Ορφανός, αναλύοντας τις επόμενες κινήσεις του, είπε πως στις 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» όπου θα ανακοινώσει το πρόγραμμα και το λογότυπο της παράταξης του. Για τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του είπε πως «έχουμε εξαιρετικά στελέχη, τεχνοκράτες, επαγγελματίες, ακαδημαϊκούς, ανθρώπους του αθλητισμού, του πολιτισμού, φρέσκα πρόσωπα. Μια παράταξη με υψηλή αξιοπιστία».

Αυτό το διάστημα «τρέχει» συναντήσεις για θέματα της πόλης, όπως τα απορρίμματα, το Μετρό, την ασφάλεια των πολιτών, τον αθλητισμό, το περιβάλλον και την υγεία. Από τις αρχές του 2019 θα ξεκινήσουν οι επισκέψεις στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.