Ένας «καρχαρίας» στον ουρανό: Το νέο αεροπλάνο χωρίς μεσαίες θέσεις που σκίζει τον αέρα και δεν μοιάζει με κανένα

featured image

Χαμός έχει προκληθεί με τον ερχομό ενός νέου αεροπλάνου, το οποίο δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχετε δει έως τώρα, καθώς είναι ζωγραφισμένο ούτως ώστε να μοιάζει με… καρχαρία!

Το επιβατικό αεροσκάφος Embraer E190-E2 δεν έχει μεσαίες θέσεις, οπότε οι ταξιδιώτες θα κάθονται είτε δίπλα στο παράθυρο, είτε δίπλα στον διάδρομο. Η χωρητικότητα του «Καρχαρία – Κυνηγού κερδών» (αυτό το ψευδώνυμο του έχει δοθεί) είναι στα 150 άτομα.

Προς το παρόν, βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία, καθώς οι κατασκευαστές του ευελπιστούν να αλλάξουν γνώμη τόσο στους πελάτες όσο και στο ταξιδιωτικό κοινό, αφού το αεροσκάφος ,το οποίο είχαν κατασκευάσει κοντά στο 2000, δεν έκανε και ιδιαίτερα καλή εντύπωση. Τώρα, η εταιρεία ελπίζει πως μπορεί να αποδείξει ότι έχει προχωρήσει τόσο τεχνικά όσο και ως προς την άνεση του επιβάτη.

Ακόμα, κάτι επιπλέον το οποίο κάνει το Embraer E190-E2 να ξεχωρίζει, είναι τα μεγαλύτερα παράθυρά του, που φωτίζουν τις καμπίνες, αλλά και τα ντουλάπια για τα πράγματα των επιβατών που είναι 40% μεγαλύτερα.

«Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τον προσωπικό χώρο των επιβατών» δηλώνει στο CNN ο υποδιευθυντής του διαφημιστικού τομέα της εταιρείας, Rodrigo Silva e Souza.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Από το Blogger.