Μέγκι Ντρίο: Η Μικαέλα και η Εύη είναι αδύναμες χωρίς εμένα

featured image

Η αλήθεια είναι πως με τη Μέγκι Ντρίο δε βαριέσαι ποτέ. Και κάθε φορά, ξέρεις πως η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model έχει κάτι καινούργιο θα πει, που θα συζητηθεί. Όπως άλλωστε, συνέβαινε και τις ημέρες, που ήταν μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star.

Αυτή τη φορά, προκάλεσαν αίσθηση οι δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπή, «Στη φωλιά των Κου Κου», για τις δύο φίλες της μέσα στο παιγνίδι, την Μικαέλα και την Εύη. «Πιστεύω ότι ήμουν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Εύη και τη Μικαέλα. Το ξέρουν και αυτές οι ίδιες. Σίγουρα η Μικαέλα και η Εύη δεν είναι τόσο κοντά όσο ήταν. Πλέον, είναι αδύναμες χωρίς εμένα. Ορισμένες φορές όταν θύμωνε η μία με την άλλη πήγαινα και τις έπιανα για να τα λύνουμε μεταξύ μας όλα» δήλωσε αρχικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Και στη συνέχεια, δε δίστασε να παραδεχτεί ότι θα ήθελε να κερδίσει η Μαριάννα Παινέση. Και όχι μία από τις δύο κολλητές της. «Είναι πιο ζεστά τα χρώματά της, είμαι πιο κοντά σε αυτούς τους τόνους» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Αποκάλυψε ότι έχει δημιουργήσει, πλέον, ένα δικό της κοινό, που τη θέλει ξανά μέσα στο σπίτι. Αν και έχει φορτωμένο πρόγραμμα, βλέπει κάποια αποσπάσματα από το παιχνίδι. Επίσης, είπε ότι μέσα στο σπίτι του GNTM υπάρχουν κάποιες κοπέλες, που έχουν υιοθετήσει συμπεριφορά σαν τη δική της, για λόγους τηλεθέασης. «Κάποιες έχουν αρχίσει να μιλάνε σαν εμένα για λόγους τηλεθέασης. Είδαν ότι αυτή η συμπεριφορά πουλάει. Το κάνουν για να μείνουν μέσα στο παιγνίδι… Όπως η Ξανθούλα. Δεν την έχω δει ποτέ να λέει μπροστά στην κάμερα αυτά που λέει και πίσω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ήταν η μητέρα μου ηθοποιός και πάντα μου έλεγε ότι έχω καλλιτεχνική φλέβα. Το ανακάλυψα κι εγώ τώρα στο σπίτι του GNTM, που χρειαζόταν να έχουμε υποκριτική μέσα μας. Αποφάσισα, λοιπόν, πως αν μου κάνουν πρόταση να παίξω κάπου, θα δεχθώ ευχαρίστως», εξήγησε η Μέγκι.

Από το Blogger.