Βούιξε η Παιανία: Γυναίκα έκανε πεολειχία στον σύντροφό της πάνω στον τάφο του πατέρα της

featured image

Βούιξε η Παιανία! Κατέστρεψαν νεαρή επιχειρηματία φήμες πως έκανε πεολειχία στον σύντροφό της μια ανάσα από τον τάφο του πατέρα της

Στις δικαστικές αίθουσες έφτασαν οι άγριες φήμες για ασύδοτα σεξουαλικά παιχνίδια πάνω σε… τάφο στο νεκροταφείο της Παιανίας, ύστερα από μήνυση νεαρής επιχειρηματία της περιοχής, η οποία εμφανιζόταν ως «πρωταγωνίστρια» στο οργιώδες συμβάν το οποίο συγκλόνισε την περιοχή των Μεσογείων τον Απρίλιο του 2013!

Η απίστευτη υπόθεση, η οποία εκδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Η΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, άφησε άφωνο το ακροατήριο, που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τη μαρτυρία της νεαρής γυναίκας που είδε τη ζωή της να καταρρέει εξαιτίας μια φρικτής φήμης που φέρεται ότι διακίνησε εργαζόμενος στο νεκροταφείο της Παιανίας! Ολα ξεκίνησαν την άνοιξη του 2013, όταν ένα αρρωστημένο περιστατικό ξεκίνησε να διαδίδεται από στόμα σε στόμα, προκαλώντας πρωτοφανές σούσουρο στην περιοχή!

Αυτόπτης μάρτυρας

Με βάση τη φήμη που κυκλοφορεί, αυτόπτης μάρτυρας είδε τη νεαρή γυναίκα να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις, και ειδικότερα σε… πεολειχία (!) μέσα στον χώρο του νεκροταφείου, και μάλιστα δίπλα στον τάφο του πατέρα της! Ως «συμπρωταγωνιστής» της εμφανιζόταν ο σύντροφός της, που φέρεται ότι απολάμβανε το ερωτικό παιχνίδι, αδιαφορώντας για τον χώρο στον οποίο βρισκόταν. Μάλιστα το… ξαναμμένο ζευγάρι, το οποίο με βάση τις περιγραφές «δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο», δεν φρόντισε καν να προστατευτεί από ενδεχόμενα αδιάκριτα βλέμματα!

Οπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη φήμη διαδόθηκε αστραπιαία στη μικρή κοινωνία της Παιανίας, φτάνοντας ως και τους διαδρόμους του δημαρχείου, και σύντομα το ζευγάρι ξεκίνησε να εισπράττει από τους συμπολίτες του αλλά ακόμα και από φίλους βλέμματα αποδοκιμασίας! Η αρχική απορία μετατράπηκε σε έναν αληθινό εφιάλτη, μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε γίνει, ενώ, ψάχνοντας να βρουν τον υπαίτιο για τη διακίνηση της επίμαχης φήμης, κατάλαβαν πως δεν ήταν άλλος από τον επόπτη του νεκροταφείου! Αμέσως κατέθεσαν μήνυση (υπ΄ αριθμόν 5321223/2013), ενώ ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η νεαρή γυναίκα, η οποία έως πρότινος διατηρούσε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή, εξήγησε ότι η ψευδής είδηση, η οποία διαδόθηκε την έκανε να ντρέπεται να βγει από το σπίτι, ενώ την κατέστρεψε επαγγελματικά. «Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το μαγαζί! Η φήμη αυτή με κατέστρεψε. Η Παιανία είναι σαν ένα μικρό χωριό όπου όλα μαθαίνονται και ο ένας γνωρίζει για τον άλλον. Οταν ακούστηκαν αυτά τα πράγματα για μένα, σταμάτησε να έρχεται κόσμος στο κατάστημα» δήλωσε η άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ενώ διατάχθηκε ΕΔΕ αναφορικά με το συμβάν από τον δήμο, αφού ο κατηγορούμενος ήταν δημοτικός υπάλληλος, ουδέποτε προχώρησε η εν λόγω έρευνα σε βάρος του! «Ποτέ δεν μάθαμε τι έκανε ο δήμος με αυτή την ΕΔΕ!» υπογράμμισε στο δικαστήριο.

«Αυτό που πάθαμε ήταν καταστροφή, εξαιτίας αυτού του κυρίου που είπε τέτοια πράγματα για την κόρη μου» δήλωσε χαρακτηριστικά προς την έδρα και η μητέρα της κοπέλας. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, αποφεύγοντας μία καταπρόσωπο συνάντηση με τη μηνύτρια, και εκπροσωπήθηκε μέσω του συνηγόρου του.

Ως μάρτυρας υπεράσπισής του κατέθεσε μία γνωστή του, που ισχυρίστηκε ότι είναι ένας άνθρωπος ηθικός, διευκρινίζοντας εντούτοις ότι δε γνωρίζει τίποτα αναφορικά με το εν λόγω συμβάν! Το δικαστήριο, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία της δικογραφίας, καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή.

Από το Blogger.