Μαθητής σκότωσε τη μάνα του και την έθαψε στο προαύλιο εκκλησίας επειδή τον μάλωσε που πήρε κακούς βαθμούς στο σχολείο

featured image

Ένα 15χρονο αγόρι από τη Φλόριντα δολοφόνησε τη μητέρα του, έθαψε το σώμα της κάτω από μια ψησταριά και στη συνέχεια προσπάθησε να αναστατώσει το σπίτι του για να δείξει ότι έγινε διάρρηξη.

Ο 15χρονος Gregory Logan Ramos, ομολόγησε ότι έπνιξε τη 46χρονη μητέρα του Gail Cleavenger στο σπίτι τους στο DeBary, επειδή τον μάλωσε που πήρε κακούς βαθμούς στο σχολείο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Το αγόρι τότε συνεργάστηκε με τους στενούς φίλους του από το σχολείο, τον Dylan Ceglarek και τον Brian Porras, και οι τρεις τους σκηνοθέτησαν ότι η Cleavenger δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης.

Gregory Logan Ramos, 15, (left) argued with his mother, Gail Cleavenger, 46, (right) at their home in DeBary, Florida after he got a D grade at school. He strangled her to death later and buried her body on the grounds of a nearby church, police say

Ο Ramos και η μητέρα του είχαν έναν καβγά για τους βαθμούς περίπου στις 11 το βράδυ της Πέμπτης και στις 12.30 π.μ. ο 15χρονος την έπνιξε.

“Πήγε στο δωμάτιό της και την ξύπνησε και άρχισε να την στραγγαλίζει μέχρι που τη σκότωσε,” δήλωσε ο αστυνομικός Mike Chitwood.

Η μητέρα είχε καλέσει τον πατέρα του αγοριού, τον Danny Cleavenger, ο οποίος ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στο Σιάτλ – για να του πει τους κακούς βαθμούς του γιου του.

The son buried the body in a fire pit at River City Church (pictured) 1.5 miles away Friday morning

Ο άντρας ανακάλυψε το θάνατο της συζύγου του όταν επέστρεψε στο σπίτι, την Παρασκευή το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της ομολογίας του, ο 15χρονος είπε ότι χρησιμοποίησε ένα καρότσι για να μετακινήσει το σώμα της μητέρας του στο φορτηγάκι της οικογένειας και στη συνέχεια το οδήγησε στην εκκλησία που βρισκόταν 2,4 χλμ. μακριά, όπου την έθαψε στο προαύλιο κάτω από μία ψησταριά.

Ramos was held at the Department of Juvenile Justice in Daytona after he confessed

Εν τω μεταξύ οι φίλοι του έσπασαν την πόρτα, πήραν αντικείμενα από το σπίτι και άφησαν τον κινητήρα του φορτηγού ανοιχτό για να δείξουν ότι είχε γίνει διάρρηξη.

“Στη συνέχεια, ο 15χρονος πήγε στο σπίτι και κάλεσε την αστυνομία για να δηλώσει την υποτιθέμενη διάρρηξη,” δήλωσε ο Chitwood.

Dylan Ceglarek

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Chitwood κατάλαβε ότι ο Ramos κάτι έκρυβε και μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι ανακαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια.

“Τα πράγματα δεν ήταν καλά από την αρχή,”είπε ο Chitwood.

Brian Porras

Οι αρχές ξέθαψαν το σώμα της μητέρας από τον αυτοσχέδιο λάκκο στο προαύλιο της εκκλησίας.

Gail (center) had called the boy

Ο Chitwood πρόσθεσε ότι αυτό ήταν “μία από τις πιο θλιβερές περιπτώσεις που έχει δει στην καριέρα του”.

Architect Gail had been reported as absent from work on the morning she died

“Παρόμοια περίπτωση είχαμε να ακούσουμε πάνω από μια δεκαετία,” πρόσθεσε ο αστυνομικός στο Twitter.

Από το Blogger.