Μάνα εξέδιδε σε παιδόφιλους 14χρονο κοριτσάκι ως σκλάβα του σeξ και έκανε αίτηση αποφυλάκισης στα 2 χρόνια

featured image

Μία νεαρή μητέρα που είναι στη φυλακή εδώ και δύο χρόνια για εκπόρνευση ενός 14χρονου άστεγου κοριτσιού έκανε αίτηση αποφυλάκισης για να πάει σπίτι της.

Ο Ron Mansfield, ο δικηγόρος της 21χρονης Monika Rachael Kelly, ζητούσε εγγύηση για την πελάτισσά του από το δικαστήριο του Auckland αντί της φυλάκισής της για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης.

Monika Kelly, (pictured) seen at her sentencing earlier this month for pimping out a 14-year-old girl, has been denied bail pending challenge to the Court of Appeal 

Ωστόσο, η Kelly θα παραμείνει υπό κράτηση, αφού η δικαστής Murry Gilbert δεν ενέκρινε την αίτησή της για εγγύηση.

Η νεαρή μητέρα άρχισε να εκπορνεύει το νεαρό κορίτσι – αναγκάζοντάς το να κάνει σεξ με ηλικιωμένους παιδόφιλους σε ξενοδοχεία γύρω από το κέντρο του Auckland – την περίοδο των έξι εβδομάδων που ζούσε μαζί της.

Kelly drove the vulnerable young teenage girl to client meetings in hotels, including City Life Hotel (pictured is a room in the hotel)

Το κορίτσι είχε φύγει από το σπίτι του για να γλιτώσει από μια βίαιη ζωή.

Η 14χρονη είπε σε μια δήλωσή της ότι η Kelly την βρήκε κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου στη ζωή της και την εκμεταλλεύτηκε, σύμφωνα με το New Zealand Herald.

Τα έσοδα από την πορνεία ήταν 350 δολάρια τη βραδιά, τα οποία μοιράζονταν η Kelly και η έφηβη μεταξύ τους για τα έξοδα διαβίωσής τους.

Monica Kelly (pictured) was motivated by her dire financial circumstances and had solo care of her one-year-old son 

Η δικηγόρος της Kelly υποστήριξε επίσης ότι έπρεπε να επιβληθεί ελαφρύτερη ποινή στην πελάτισσά του, δεδομένου ότι εκμεταλλεύτηκε το νεαρό κορίτσι επειδή ζούσε κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες και είχε αναλάβει μόνη της τη φροντίδα του 1 έτους γιου της.

“Το θύμα ήταν ευάλωτο, το ήξερες ότι ήταν ένα ανήλικο κορίτσι. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, ήξερες ότι ήταν 14 ετών,” είπε ο δικαστής Downs.

Από το Blogger.