25χρονη γυναίκα που κακοποιούνταν από τους γονείς της κακοποίησε και η ίδια σεξουαλικά ένα 14χρονο κορίτσι

featured image

Μια γυναίκα από το Τέξας, η οποία έγινε γνωστή ως «το κορίτσι στο ντουλάπι» όταν διασώθηκε από τα χέρια των κακοποιών γονιών της που την βασάνιζαν και τη βίαζαν για χρόνια, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση ενός παιδιού.

Η Lauren Kavanaugh έγινε πρωτοσέλιδο όταν διασώθηκε από το τροχόσπιτο της οικογένειάς της στο Τέξας τον Ιούνιο του 2001, όπου κακοποιούνταν από τα 2 έως τα 8 της έτη.

Lauren Kavanaugh, 25, was arrested this week and faces charges of sexually assaulting a 14-year-old girl

Η 25χρονη σήμερα Kavanaugh κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονο κορίτσι, σύμφωνα με τις αρχές.

Τη Δευτέρα, η Kavanaugh συνελήφθη από την αστυνομία του Lewisville στο Τέξας.

Η έφηβη είπε στους αξιωματικούς ότι είχε «σεξουαλική σχέση» με την Kavanaugh για δύο μήνες, σύμφωνα με την Dallas News.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός λογαριασμού στο Facebook με την επωνυμία «The Lauren Kavanaugh Story», όπου η Kavanaugh προσέφερε υποστήριξη σε θύματα κακοποίησης, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Η Kavanaugh παραδέχτηκε στους αξιωματικούς ότι είχε μια «σεξουαλική σχέση» με την έφηβη και στη συνέχεια συνελήφθη.

When she was rescued from the Dallas, Texas, home in 2001 she was eight and weighed just 25.6 pounds, the same as the average two-year-old, and was potbellied with malnutrition

Οι δυο τους φέρεται να είχαν σχέση και οι γονείς του θύματος δήλωσαν ότι η Kavanaugh ζούσε μαζί τους, σύμφωνα με το NBC.

Η 25χρονη φυλακίστηκε με εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων.

Η αστυνομία υποψιάζεται ότι ενδέχεται να υπάρχουν κι άλλα θύματα και παροτρύνουν τους γονείς να μιλούν με τα παιδιά τους για να δουν αν είχαν κάποια ακατάλληλη επαφή με την Kavanaugh.

She was starved, tortured, and raped in a 4 by 8 feet closet (above) by her mother and stepfather who are now serving life in prison sentences

Η Kavanaugh υπέστη τρομακτική κακοποίηση ως παιδί, όπου ζούσε κλεισμένη σε ένα ντουλάπι στο τροχόσπιτο της οικογένειάς της στο Hutchins, όπου η μητέρα της Barbara Atkinson και ο πατριός της Kenneth Atkinson την βίαζαν, την ξυλοκοπούσαν και την άφηναν να λιμοκτονεί.

Ένας γείτονας ειδοποίησε τις αρχές και η Kavanaugh διασώθηκε το 2001. Όταν βρέθηκε, ζύγιζε μόλις 12 κιλά.

Ένας γιατρός αργότερα δήλωσε ότι η νεαρή είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά τόσο άσχημα που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το  People Magazine.

Οι βίαιοι γονείς εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης για κακοποίηση παιδιού και θα μπορέσουν να ζητήσουν αποφυλάκιση το 2031.

Από το Blogger.