Καυτό παρασκήνιο - Πώς ο Αργυρός την χώρισε από τον πρώτο της άντρα!

featured imageΗ Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το GNTM είναι παντρεμένη από το 2015 και μάλιστα με έναν κούκλο αρχιτέκτονα, τον Γιάννη. Κουμπάροι στο γάμο της ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος και η Γιάννα Τερζή και το ζευγάρι γνωρίζονταν από το 2010. Αυτά ωστόσο, είναι γνωστά μιας και τα μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Αυτό που κανείς δεν ξέρει και μόνο μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα διαβάσετε είναι το παρασκήνιο του χωρισμού της Ηλιάνας από το Γιάννη της και τι ρόλο έπαιξε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η Ηλιάνα είχε κουραστεί πολύ από τη ζωή στο Λος Άντζελες μιας και η επιθυμία της για διεθνή καριέρα μπορεί να ήταν μεγάλη, ωστόσο σαν την Ελλάδα δεν έχει! Έτσι λοιπόν αφού κατέκτησε τις πασαρέλες του εξωτερικού, θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα της. Ο Γιάννης,αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, είναι μόνιμος κάτοικος Αμερικής ωστόσο, και δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάπου εκεί ξεκίνησαν οι τριγμοί στο ζευγάρι αφού η Ηλιάνα πηγαινοέρχονταν, αλλά η απόσταση σιγά σιγά τους αποξένωσε. Και εκεί ήρθε στην ζωή της ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Νέος, πολύ ωραίος, πολύ πετυχημένος και πολύ ευγενικό παιδί. Η Ηλιάνα, μόλις τον είδε εντυπωσιάστηκε τόσο που δεν το σκέφτηκε λεπτό και του την έπεσε κανονικά.

Ρατσιστικό παραλήρημα από την Τατιάνα Στεφανίδου: Ξεφτίλισε on air τους Αλβανούς!

Τα δύο παιδιά άρχισαν να μιλάνε στo Facebook και από τον Μάρτιο είναι μαζί. Από τον Μάρτιο λοιπόν η Ηλιάνα χώρισε με τον Γιάννη σε πολύ φιλικό κλίμα, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν έχει πάρει διαζύγιο. Όσο για τη σχέση της με τον Αργυρό; Αυτή πάει τόσο σούπερ που η Ηλιάνα σκέφτεται να βάλει νυφικό ξανά....

Σάλος στην Λάρισα – Εστεμμένη σε πληρωμένα ερωτικά ραντεβού για 500 ευρώ τη βραδιά

[/expander_maker]
Από το Blogger.