Ζευγάρι φανατικών νεόναζί δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και στο τέλος τεκνοποίησε με σπέρμα από μαύρο δότη

featured image

Θεία δίκη στην βλακεία που έχουν στον εγκέφαλο τους οι νεοναζί. Ένα ζευγάρι φανατικών ναζιστών από τις ΗΠΑ το οποίο επί χρόνια προσπαθούσε να κάνει παιδί και δεν τα κατάφερνε, τελικά απέκτησε μια υγιέστατη και πανέμορφη κορούλα. Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα για αυτούς το οποίο το έμαθαν αργότερα. Το παιδί τους βγήκε μαύρο. Και ψάχνοντας με κάποιο τρόπο στα αρχεία της κλινικής βρήκαν πως ο δότης ήταν ένας αφροαμερικάνος.

Οι δυο νεοναζί οι οποίοι ζουν στο Οχάιο τα έβαψαν… μαύρα. Το ζευγάρι κοντεύει να φτάσει ως και τον χωρισμό. Η μητέρα Μόλι Γκραμ και ο πατέρας Τζόν, έχουν αρχίσει τους καυγάδες με αφορμή το κοριτσάκι τους. Η Μόλι αναφέρει πως «μας έχει προκαλέσει πολλά εσωτερικά προβλήματα και πολλά από τα πιστεύω μας έχουν αρχίσει να καταρρέουν», ενώ ο Τζον πιο σκληρός συμπληρώνει επι λέξει: «Η κοινότητα μας (των νεοναζί) δεν με θέλει πια. Ώρες ώρες λέω να πάει στο διάβολο η κόρη μου γιατί δεν είναι καθαρή και αγνή. Ένα κομμάτι μου όμως λατρεύει αυτό το ανθρωπάκι»

Και προσθέτει: «Το αγαπώ αυτό το ανθρωπάκι αλλά δείχνω γελοίος όταν το βγάζω έξω. Εγώ με τα τατουάζ μου για την άρια φυλή και να σέρνω από το χεράκι μια μαύρη».

Ο ίδιος βέβαια δε μπορεί να χωνέψει το πάθημα του και βάζει μπροστά τις θεωρίες συνωμοσίας: «Η τράπεζα σπέρματος το έκανε για να με εκδικηθεί. Είμαι σίγουρος. Κάποια στιγμή θα τους κάνω να το πληρώσουν αυτό.

Από το Blogger.