Γονείς έβγαλαν φωτογραφία την κόρη τους να κοιμάται σε μια κούνια και κατάλαβαν ότι πάσχει από λευχαιμία

featured image

Οι γονείς ενός κοριτσιού ηλικίας τριών ετών ανακάλυψαν ότι το παιδί τους είχε καρκίνο αφότου ανακάλυψαν ότι μια χαριτωμένη φωτογραφία του που το δείχνει να κοιμάται σε μια κούνια ήταν η απόδειξη της θανατηφόρας νόσου.

Ο 39χρονος Dave Fletcher, νόμιζε ότι κατέγραψε μια τρυφερή στιγμή όταν φωτογράφιζε την κόρη του Izzy την ώρα που αποκοιμήθηκε σε μια παιδική χαρά στο Claines, του Worcester, όταν ήταν 23 μηνών.

Αλλά μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα, ο Dave και η γυναίκα του, η 37χρονη Vicky, καταστράφηκαν όταν έμαθαν ότι η κόπωση της κόρης τους ήταν σημάδι ότι το παιδί είχε λευχαιμία.

Izzy was captured by her father Dave Fletcher, 39, dosing on a playground swing when she was just 23 months old

Το παιδί έπειτα υποβλήθηκε σε 570 θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της χημειοθεραπείας, και τώρα λαμβάνει θεραπεία συντήρησης σε μια προσπάθεια να μην επιστρέψει ξανά ο καρκίνος.

Ο κ. Fletcher προειδοποιεί τώρα τους άλλους γονείς να είναι προσεκτικοί και να παρατηρούν τα σημάδια της νόσου.

“Ήταν απλά ένα απόγευμα στις κούνιες. Το παιδί έπαιζε όταν ξαφνικά αποκοιμήθηκε.”

“Είχε υπνηλία και αποκοιμήθηκε, αλλά δεν ανησύχησα στην αρχή. Νόμιζα ότι ήταν απλά μια χαριτωμένη στιγμή και την τράβηξα φωτογραφία.”

 Mr Fletcher, an auditor, is now warning other parents to be vigilant and look out for the tell-tale signs of the disease after Izzy was diagnosed with cancer

“Όμως στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι όλα ήταν μέρος των συμπτωμάτων και αργότερα καταλάβαμε πως αυτά τα σημάδια ήταν μια απειλητική ασθένεια.”

“Ήταν συνέχεια κουρασμένη, είχε κρυολογήματα και ιώσεις και συνέχεια εμφάνιζε μώλωπες στα πόδια της. Αλλά στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν φυσιολογικά για ένα παιδί.”

Mr Fletcher and wife Vicky Fletcher were left devastated when they found out that their toddler daughter

“Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου ήταν εξαιρετικοί και είχαμε μεγάλη υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους μας.”

Η γενναία Izzy έχει λάβει βραβείο από την οργάνωση Star Cancer Research UK Kids & Teens Star σαν ανταμοιβή για τα όσα έχει περάσει.

“Η Izzy ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έλαβε το βραβείο της. Ήταν μια ωραία θετική εμπειρία που της έδωσε δύναμη να συνεχίσει να παλεύει με την ασθένειά της,” δήλωσε ο κ. Fletcher.

Brave Izzy has now received a Cancer Research UK Kids & Teens Star Award in recognition of what she has been through

Η κα Jane Redman, εκπρόσωπος της Cancer Research UK Kids & Teens, δήλωσε: “Ο καρκίνος μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στη ζωή ενός παιδιού και πολλά απ’ αυτά που επιβιώνουν μπορεί να έχουν σοβαρές παρενέργειες από τη θεραπεία τους.”

Mrs Fletcher said that Izzy was

“Η αποστολή μας είναι να χρηματοδοτήσουμε την έρευνα για να βρούμε νέες, καλύτερες και φιλικότερες θεραπείες για νέους ασθενείς με καρκίνο.”

“Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο που κάθε παιδί θα μπορεί να νικάει τον καρκίνο και μετά από αυτόν θα έχει μια καλή ποιότητα ζωής.”

Από το Blogger.