Τζούρτζεβιτς: Ο πρόεδρος ήθελε να μας διώξει όλους, ήταν δύσκολα

featured image

Ήταν από τους παίκτες που είχαν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα και είχαν δημιουργήσει προβλήματα ενώ και η αγωνιστική προσφορά του ήταν δυσανάλογη της πορείας και της παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θυμήθηκε το πέρασμά του από τους Πειραιώτες, τις φωνές του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα πρόστιμα αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου για τις ήττες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων είπε στη La Nueva España: «Ο πρόεδρος στον Ολυμπιακό ήθελε να μας διώξει όλους και ήταν δύσκολα... Υποχρεωθήκαμε να πληρώσουμε πρόστιμο. Μόνο ένας παίκτης νομίζω δεν πλήρωσε και μετά του μεταφέρθηκε ότι θα έπρεπε να πληρώσει δύο φορές, δηλαδή ένα εκατ. ευρώ. Δεν το πίστευα ότι έγινε αυτό. Επίσης με μένα πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο που είχα χάσει πέναλτι έπρεπε να πληρώσω πρόστιμο επειδή ο προπονητής είχε σχεδιάσει άλλος να χτυπήσει το πέναλτι. Απέτυχα να σκοράρω αλλά ένας συμπαίκτης μου στην επαναφορά το έκανε. Μετά πήρα ένα e-mail που μου ανέφερε ότι έπρεπε να πληρώσω 20.000 ευρώ».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο Τζούρτζεβιτς ανέφερε ακόμα ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και αρνητικές συμπεριφορές του κόσμου της ομάδας μετά την ήττα των παικτών των Πειραιωτών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και ένταση με 200 φιλάθλους που περίμεναν την αποστολή στον Ρέντη.

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.