Άντρας μπήκε σε νεκροταφείο και έκανε σeξ με πτώμα μέσα σε φέρετρο αφού άνοιξε διάφορα καπάκια για να διαλέξει

featured image

Ένας άντρας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης αφού παραδέχθηκε ότι έχει σεξουαλική επαφή με ένα πτώμα μέσα σε ένα νεκροταφείο.

Στις 11 Νοεμβρίου, ο 23χρονος Kasim Khuram από το Μπέρμιγχαμ, κρίθηκε ένοχος επειδή έκανε σεξ με πτώμα μέσα σε νεκροταφείο στην περιοχή Great Barr.

Ένας δικαστής διέκοψε την καταδίκη του Khuram για να του επιτρέψει να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, αλλά προειδοποίησε τον εναγόμενο ότι ούτως ή άλλως θα αντιμετώπιζε μια «βαριά» ποινή φυλάκισης.

Kasim Khuram, 23, has admitted having sex with a corpse after lifting the lids of

Ένας εισαγγελέας δήλωσε ότι ο Khuram εισέβαλε στο νεκροταφείο γύρω στις 3 π.μ. τα ξημερώματα της 11ης Νοεμβρίου, σήκωσε τα καπάκια πολλών φέρετρων και έκανε σεξ με ένα από τα πτώματα.

Ο Baljinder Kaur, από το CPS, δήλωσε: “Πρόκειται για μια ασυνήθιστη περίπτωση και δεν υπάρχει χειρότερη προσβολή για έναν αποβιώσαντα άνθρωπο.”

“Χάρη στη δράση της αστυνομίας, ο κατηγορούμενος κρίθηκε τελικά ένοχος και θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.”

“Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των νεκρών.”

Ο Khuram εμφανίστηκε συνοδεία αστυνομικών στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ και δήλωσε ότι εισέβαλε στο κτίριο του νεκροταφείου με σκοπό να κλέψει.

Οι συγγενείς του αποθανόντος βρισκόταν ενώπιον του δικαστηρίου κατά την ακρόαση.

Kasim Khuram, 23, from Birmingham, pleaded guilty to sexual penetration of a body at the Central England Co-operative Funeralcare home in Walsall Road (pictured)

Ο δικαστής Francis Laird δήλωσε: “Θα αναβάλω την ποινή σου για να επιτρέψω στους δικηγόρους σου να παρουσιάσουν στο δικαστήριο ιατρική έκθεση η οποία θα βοηθήσει στην έκδοση της κατάλληλης ποινής για σένα.”

“Αλλά δεν πρέπει να έχεις ψευδαισθήσεις ότι θα λάβεις ελαφρύτερη ποινή φυλάκισης λόγω αυτού.”

Ένας εκπρόσωπος του νεκροταφείου δήλωσε: “Ανησυχούμε για τους συγγενείς των νεκρών, οι οποίοι έχουν επηρεαστεί βαθιά από αυτό το απίστευτα ανησυχητικό και πρωτοφανές γεγονός.”

“Τα μέτρα ασφαλείας στο νεκροταφείο είναι τέτοια που ο συναγερμός προειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κατάφερε να συλλάβει επ’ αυτοφώρω τον δράστη.”

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αστυνομία του West Midlands για την αρωγή και την υποστήριξή τους.”

Από το Blogger.