Οι ομάδες της Super League για την επίθεση στον Τζήλο

featured image

Η επίθεση στον Λαρισαίο διαιτητή, Θανάση Τζήλο, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του, προκάλεσε την αντίδραση των ομάδων της Super League, με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος να παίρνουν θέση μέσω επίσημης ανακοίνωσης στις ιστοσελίδες τους, καθώς και η ίδια η Λίγκα, επίσης με επίσημη μορφή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε.

Κάποια στιγμή επιβάλλεται όλοι να καταλάβουμε πως η ελληνική διαιτησία θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί υπό καθεστώς τρομοκρατίας και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να επιληφθούν εναντίον εκείνων που υποθάλπουν τέτοιες πρακτικές».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον διεθνή διαιτητή κ. Θανάση Τζήλο.

Η Πολιτεία και οι ποδοσφαιρικές αρχές πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με την εύρεση και την καταδίκη των ηθικών και φυσικών αυτουργών τέτοιων επιθέσεων, που δίνουν την αίσθηση πως ο υπόκοσμος είναι ισχυρότερος από τους νόμους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος σημειώνει:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο.

Αυτά τα περιστατικά δεν έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθούν.

Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν ώστε να κινητοποιηθούν ενάντια σε αυτά τα περιστατικά και η άμεση εύρεση των δραστών της επίθεσης είναι αναγκαία».

Η ανακοίνωση της Λίγκας επισημαίνει:

«H Super League καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στο διαιτητή κ. Θ. Τζήλο.

Τέτοια θλιβερά φαινόμενα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό.

Η διοργανώτρια αρχή εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Τζήλο και ευελπιστεί ότι οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να οδηγήσουν τους δράστες της επίθεσης ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Από το Blogger.