Παιδόφιλος ομολόγησε πως σκότωσε 6χρονη «βασίλισσα της ομορφιάς» και λέει πως ο θάνατός της ήταν «ατύχημα»

featured image

Ένας άντρας που ήταν για χρόνια ύποπτος για τη δολοφονία της JonBenét Ramsey παραδέχθηκε τελικά πως σκότωσε την 6χρονη τότε βασίλισσα της ομορφιάς, σύμφωνα με τη DailyMailTV.

Ο 54χρονος Gary Oliva, ένας σεσημασμένος παιδεραστής που εκτίει ποινή φυλάκισης 10 ετών σε φυλακή του Κολοράντο για παιδική πορνογραφία, παραδέχτηκε ότι σκότωσε το κορίτσι “κατά λάθος”.

Ο Oliva, που κάποτε φυλακίστηκε επειδή προσπάθησε να στραγγαλίσει τη μητέρα του, έγραψε: “Ποτέ δεν έχω αγαπήσει κανέναν όπως αγάπησα την JonBenét και παρόλα αυτά την άφησα να γλιστρήσει και να τσακίσει το κεφάλι της. Ήταν ατύχημα. Σας παρακαλώ πιστέψτε με. Δεν ήταν όπως τα άλλα παιδιά.”

Six-year-old beauty queen JonBenét Ramsey

“Η σκέψη ότι θα μπορούσε να απελευθερωθεί το επόμενο έτος με τρόμαζε επειδή δεν πρέπει ποτέ να αφήσουμε αυτόν τον άνθρωπο να βγει έξω. Είναι ένας επικίνδυνος για την κοινωνία.”

Λίγο πριν βρεθεί το νεκρό σώμα του παιδιού, βρέθηκε ένα σημείωμα στο οποίο ο δράστης ζητούσε 118.000 δολάρια για να επιστρέψει την JonBenét.

Το χειρόγραφο δεν ταιριάζει με τα γράμματα του Oliva στον Vail. Αλλά είναι πιθανό το σημείωμα να γράφτηκε από έναν συνεργό του.

Ο Oliva συνελήφθη στις 12 Δεκεμβρίου του 2000 στο πανεπιστήμιο του Colorado για κατοχή μαριχουάνας και κατοχή όπλου από προηγούμενο δράστη.

Gary Oliva was registered as a sex offender at an address just ten blocks from the Ramsey family home (above) where JonBenét

Στα γράμματα που έγραψε ο Oliva στον Vail έλεγε, “Είμαι ένας σειριακός δολοφόνος. Έχω μια διαταραχή που δεν μπορεί να σταματήσει. Έχω πει στους αστυνομικούς όλες τις δολοφονίες που θυμάμαι. Απλώς δεν μπορούν να αποδείξουν καμία από αυτές.”

Από το Blogger.