Καμμένος σε Τσαβούσογλου: Ευχαριστώ για τις απειλές, κανείς δεν σας φοβάται πια

featured image

Απάντηση μέσω Twitter στις χθεσινές δηλώσεις του τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στις οποίες τον χαρακτήριζε «κακομαθημένο παιδί» έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια» έγραψε ο κ. Καμμένος.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσαβούσογλου κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να «τακτοποιήσει» τον κ. Καμμένο για να αποφευχθεί ένα «ατύχημα», κάνοντας μάλιστα λόγο για «μία πολύ φιλική προειδοποίηση».

Μιλώντας σε εκδήλωση, σύμφωνα με το Haberturk, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λόγος να διατηρεί η ελληνική πλευρά τη ρητορική της έντασης, «λέγοντας ότι θα πατήσετε ή θα πάτε σε μία βραχονησίδα ή σε ένα νησί, δεν κερδίζετε τίποτα με αυτό, εμείς κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας στην αξιολόγηση των αποθεμάτων υδρογονανθράκων, ειδικά στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο».

Κ. Τσαβούσογλου σας ευχαριστώ για τις πρωτοχρονιάτικες απειλητικές σας δηλώσεις. Είναι το δώρο ότι κάνω καλά τη δουλειά μου, θα συνεχίσει η Ελλάδα το έργο αυτό επιδιώκοντας την Ειρήνη, υπερασπιζόμενη την Κυριαρχία της και χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες. Δεν σας φοβάται κανείς πια ..

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 2 Ιανουαρίου 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.