Πρίγιοβιτς: Γυρνάω Θεσσαλονίκη

featured image

Κάθε ώρα που περνά όλο και κάτι αλλάζει στο σίριαλ «Πρίγιοβιτς και πετροδόλλαρα». Ο ΠΑΟΚ είχε χορηγήσει διήμερη άδεια στον Σέρβο επιθετικό για το Σαββατοκύριακο και εκείνος βρέθηκε στο Ντουμπάι, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις έτσι, ώστε όταν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή να απέμενε μόνο η ανακοίνωση από την Αλ Ιτιχάντ.

Όμως, η άδεια του «Πρίγιο» τελείωσε και το μήνυμά του προς την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ήταν ξεκάθαρο: «Γυρίζω Θεσσαλονίκη...». Η μεταγραφή δεν έχει τελειώσει, η πρόταση είναι εκεί και περιμένει και με την επιστροφή του στην Ελλάδα εκείνος θα έχει ένα τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού με τον Ιβαν Σαββίδη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Μπορεί να υπάρξει ανατροπή σε μια μεταγραφή που δείχνει πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί; Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες. Γιατί και η Αλ Ιτιχάντ πιέζει για να γίνει άμεσα η μεταγραφή, αλλά και ο ΠΑΟΚ θα θέλει να ξέρει τι θα γίνει, ώστε να προχωρήσει στον αντικαταστάτη του Σέρβου, σε περίπτωση πάντα που ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πώς όμως δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τη στιγμή που η Αλ Ιτιχάντ πληρώνει την ρήτρα; Γιατί πολύ απλά οι Σαουδάραβες δεν δίνουν εφάπαξ το πόσο, αλλά σε δόσεις. Και αν η Αλ Ιτιχάντ αποφάσιζε να «σφραγίσει» τη μεταγραφή -σύμφωνα με τον τρόπο που θέλει (δηλαδή σε 4 δόσεις)- ο «δικέφαλος» θα πήγαινε στη FIFA για να δώσει τη λύση. Ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία δεν το έκανε και θα περιμένει και αυτή το ραντεβού που θα έχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον Σαββίδη...

Πηγή: gazzetta.gr

Από το Blogger.