«Είμαστε Μακεδόνες, φύγε δεν σε θέλουμε»

featured image

Στόχος αποδοκιμασιών έγινε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, κατά την παρουσία της σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου.

Ένταση επικράτησε εντός του χώρου της εκδήλωσης όταν μερίδα από τους παρευρισκόμενους αντέδρασε έντονα για την παρουσία της, με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Το Μακεδονικό. Αυτά που ξέρετε να τα ξεχάσετε. Είμαστε Μακεδόνες» φώναζε εξαγριωμένος ένας από τους ανθρώπους που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε την ψυχραιμία της και συνέχισε να μιλά. Ένας άλλος άνδρας φώναξε «μας τα ‘παν κι άλλοι», ενώ κάποιος ακούγεται να λέει πως ορισμένοι είχαν πάει στην εκδήλωση για να την χαλάσουν.

«Όλοι οι πολιτικοί έξω. Εγώ είμαι Μακεδόνας» ακούγεται στη συνέχεια να φωνάζει κάποιος, ενώ πολλοί από τους παρευρισκόμενους τον χειροκροτούν και φωνάζουν «έξω, έξω». «Φύγε, δεν σε θέλουμε» λέει μια γυναίκα καθώς η Χαρά Καφαντάρη κατευθυνόταν στη θέση της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Θανάσης Αθανασιάδης ανέλαβε να ηρεμήσει τα πνεύματα. «Όλοι κρίνονται. Θα παρακαλούσα να δείξουμε τον πολιτισμό μας και να δώσουμε το δικαίωμα στον καθένα να πει ό,τι θέλει. Από εκεί και πέρα μπορούμε να κρίνουμε, να δικάσουμε και να καταδικάσουμε. Σαφώς και έχουμε τις αντιρρήσεις μας αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Να μη χαρακτηριστώ εθνικιστής. Οι Πόντιοι υψώσαμε το ανάστημά μας σε δύσκολες εποχές και δύσκολα εδάφη» τόνισε.

Τελικά, σύμφωνα με το trapezounta.gr, η Χαρά Καφαντάρη αποχώρησε από την εκδήλωση συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν:

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.