Όταν ο Κουίκ φώναζε «Ξεπουλάτε τη Μακεδονία» και τα «Σκόπια είναι Βαρντάρσκα»

featured image

Ένα βίντεο με τις θέσεις του Τέρενς Κουίκ όταν συνομιλούσε τηλεοπτικά με τον τότε αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Τραγάκη, θυμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κουίκ, έλεγε τότε πως η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου έχει δεχθεί «διπλή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για πάσα χρήση» για την Μακεδονία, φωνάζοντας: «Ξεπουλάτε τη Μακεδονία, ξεπουλάτε το Κυπριακό, την Θράκη, όλα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Μιλάω για την Μακεδονία και όταν μιλάω για την Μακεδονία, μιλάω πολύ σοβαρά» λέει στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το για να καταλάβετε το μέγεθος της κοροϊδίας....και η λέξη ντροπή δεν έχει πλέον νόημα pic.twitter.com/AfkMl0Dfr5

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 14 Ιανουαρίου 2019

Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης μοιράστηκε άλλο ένα βίντεο με τον Τέρενς Κουίκ να λέει: «Για μας τα Σκόπια είναι Βαρντάρσκα. Δεν είναι Μακεδονία της Βόρειας δεν ξέρω τι».

Τερένς Κουικ: «Για μας τα Σκόπια είναι Βαρτασκα !!...δεν είναι η Μακεδονία της Βόρειας δεν ξέρω τί»....παλιά αυτά φυσικά τώρα...είναι Βόρεια Μακεδονία για τον Τέρενς https://t.co/WyQ4HIBSAt

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 13 Ιανουαρίου 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.