Μητσοτάκης: Η βόλτα Κουφοντίνα μέγιστη προσβολή στη μνήμη των θυμάτων

featured image

Με ένα αγανακτισμένο tweet σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης τη βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στους δρόμους της γιορτινής Αθήνας.

«Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους. Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζί τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους. #ωςεδω» αναφέρει ο κ.Μητσοτάκης.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους. Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζι τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους. #ωςεδω

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 2 Ιανουαρίου 2019

Φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια να περπατά το μεσημέρι στους στολισμένους δρόμους της Αθήνας, μαζί με τον γιο του Έκτορα και συνοδεία 4-5 ατόμων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει πάρει άδεια έξι ημερών. Από το Νοέμβριο του 2017 έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δύο των έξι ημερών.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.