Ινδία: Έξι άντρες βίασαν 19χρονη κοπέλα και ανάγκασαν τον πατέρα της να τους βλέπει

featured image

Μία νεαρή από την Ινδία έπεσε θύμα βιασμού από έξι άνδρες που έδεσαν τον πατέρα της σε ένα δέντρο και τον ανάγκασαν να παρακολουθήσει το βιασμό του παιδιού του.

Οι άνδρες χτύπησαν την πόρτα της 19χρονης στο χωριό της στην περιοχή Kishanganj του Bihar ζητώντας νερό και την τράβηξαν έξω από το σπίτι της. Αμέσως τη μετέφεραν σε μία ερημική περιοχή μαζί με τον πατέρα της, τον οποίο έδεσαν και ανάγκασαν να παρακολουθήσει την αρρωστημένη επίθεση.

A teenager was gang-raped by six men as her father was forced to watch in the latest horrifying Indian sex attack (file photo showing activists protesting against rape in India)

Το θύμα ανέφερε το περιστατικό στους αστυνομικούς λέγοντας ότι οι δράστες την είχαν απειλήσει και την προειδοποίησαν να μην μιλήσει στην αστυνομία.

Ο Mohammad Kasim συνελήφθη, αλλά οι άλλοι πέντε άνδρες κατάφεραν να διαφύγουν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας, κο Kumar Ashish.

In 2018, there were 1,400 cases of rape reported in Bihar, with 39 in the Kishanganj district alone (file photo)

“Σύμφωνα με τους ντόπιους, οι έξι κατηγορούμενοι συνηθίζουν συχνά να παρενοχλούν κορίτσια και γυναίκες στην περιοχή και τα γειτονικά χωριά,” είπε ο Ashish.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση.

Μακάρι να συλληφθούν όλοι και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει!

Από το Blogger.