Μάνα σκότωσε τον 3 ετών γιο της και μετά δήλωσε ότι το παιδί εξαφανίστηκε

featured image

Μια 60χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του νεαρού της γιου που εξαφανίστηκε πριν από 33 χρόνια.

Η Amy Elizabeth Fleming συνελήφθη τον περασμένο μήνα επειδή φέρεται να σκότωσε τον γιο της, τον Francillon Pierre, το 1986, όταν το παιδί ήταν μόλις τριών ετών.

Ο μικρός Francillon εξαφανίστηκε στη Νεβάδα στις 2 Αυγούστου του 1986. Τη στιγμή της εξαφάνισής του, το αγοράκι ζούσε με τη μητέρα του και τον πατριό του, τον Lee Luster.

Amy Elizabeth Fleming (pictured), 60, has been charged with the murder of her young son, Francillon Pierre

Λίγο πριν εξαφανιστεί το αγοράκι, η Amy και ο Lee Luster κατηγορήθηκαν για κακοποίηση ανηλίκου, αφού είχαν χτυπήσει τον Francillon τόσο άσχημα που το παιδί είχε 30 με 40 μώλωπες στο σώμα του.

Στην αρχή, το ζευγάρι ισχυρίστηκε πως ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ο Jean Pierre, το είχε πάρει μαζί του στην Αϊτή. Ωστόσο, οι αρχές ερεύνησαν το σπίτι του Pierre στην Αϊτή, αλλά δεν βρήκαν ίχνη του παιδιού εκεί.

Francillon (pictured) was last seen at the Broad Acres Swap Meet in North Las Vegas, Nevada, on August 2, 1986

Η Amy και ο Lee θεωρούνταν ύποπτοι για την υπόθεση, αλλά δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πώς οι ερευνητές κατάφεραν να λύσουν το μυστήριο πίσω από την υπόθεση.

Είναι αδιανόητο το πώς μία μάνα σκοτώνει το παιδί της και μετά βγαίνει στα κανάλια παριστάνοντας τη θλιμμένη να δηλώσει την εξαφάνισή του.  Μακάρι, έστω και αργά, να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει!

Από το Blogger.