Πατέρας «σάπισε» στο ξύλο την 3 μηνών κορούλα του και τώρα το βρέφος είναι σε κώμα και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή

featured image

Ένα μωρό τριών μηνών παλεύει για τη ζωή του μετά την άσχημη κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πατέρα του.

Η μικρούλα Addilyn Tidwell μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα οστά και τραυματισμούς στον εγκέφαλο και σε άλλα εσωτερικά όργανά της.

After: The tiny baby remains in emergency care and fighting for her life

Ο πατέρας του μωρού, ο Michael Fisher από το Tennessee, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας. Η μητέρα της μικρούλας, η 27χρονη Addilyn Brooklyn Tidwell, βρήκε το μωρό της σε τραγική κατάσταση και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Η μητέρα γνώριζε τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της, ωστόσο δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει το αγγελούδι της.

Shocking: Addilyn Tidwell remains in a medically induced coma after she sustained several broken bones and damage to her brain and other internal organs

Η Tidwell συνελήφθη επίσης και κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκου, ενώ πριν γεννήσει τη μικρούλα Addilyn, η πρόνοια της αφαίρεσε την επιμέλεια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της.

Η μικρούλα Addilyn παραμένει σε τεχνητό κώμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Vanderbilt στο Nashville.

Οι συγγενείς του κοριτσιού έχουν δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe για να μαζέψουν χρήματα και να μπορέσουν να πληρώσουν τα έξοδα νοσηλείας του.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να σωθεί η μικρούλα και να βρει μία οικογένεια που θα την αγαπάει και θα της συμπεριφέρεται όπως αξίζει σε κάθε παιδί.

Από το Blogger.