Ταξιτζής αποκεφάλισε 6χρονο παιδί μπροστά στα μάτια της μαμάς του λόγω της θρησκείας του

featured image

Σοκ και φρίκη προκαλεί η υπόθεση ενός 6χρονου αγοριού από τη Σαουδική Αραβία που αποκεφαλίστηκε με ένα θραύσμα γυαλιού μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του.

Ο Zakaria Al-Jaber και η μητέρα του ήταν σε ένα ταξί και κατευθύνονταν στο ναό του προφήτη Μωάμεθ. Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, ο οδηγός ρώτησε τη μητέρα αν ήταν Σιίτες και όταν εκείνη απάντησε καταφατικά, ο οδηγός  σταμάτησε έξω από ένα καφενείο, έσυρε το αγόρι έξω από το όχημα και έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι για να κόψει το λαιμό του.

Zakaria Al-Jaber (pictured) was in a taxi with his mother, on their way to the shrine of the Prophet Muhammad in Medina, when a car drove up and the boy was dragged out

Ο δράστης έκοψε το λαιμό του αγοριού με ένα θραύσμα γυαλιού και το μαχαίρωσε επανειλημμένα, ενώ η μητέρα του παιδιού, που ήταν σε κατάσταση σοκ, και ένας αστυνομικός που βρισκόταν στην περιοχή, προσπάθησαν να σταματήσουν τη βίαιη επίθεση.

Δεν έγινε γνωστό γιατί ο άντρας επιτέθηκε στο αγόρι, αλλά οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι ο δράστης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

A taxi driver reportedly dragged the boy (pictured) towards a coffee shop in the Al-Tilal area before smashing a glass bottle and slitting his throat

Οι πολίτες της χώρας είναι εξοργισμένοι από την αποτρόπαια επίθεση και ζητούν να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης, ούτως ώστε να μην θρηνήσουν άλλα παιδιά στο μέλλον.

Καλό παράδεισο στο αγγελούδι… Ας ελπίσουμε ότι θα τον τιμωρήσουν όπως του αξίζει!

Από το Blogger.