Δασκάλα που δίδασκε στους μαθητές της να πιστεύουν στον εαυτό τους αυτοκτόνησε λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης

featured image«Να πιστεύετε στον εαυτό σας». Αυτό ήταν το μήνυμα που απηύθυνε στους μαθητές της η 32χρονη δασκάλα Άννα ΜακΛεόντ, που ξεχώριζε για την προσφορά της και τον δυναμισμό της Ωστόσο, η ίδια υπέφερε από χαμηλή αυτοεκτίμηση και διακατεχόταν από φόβο ότι θα απογοητεύσει τους μαθητές και σπουδαστές της στο Λάνκαστερ. Έχασε τη μάχη με τις φοβίες της και έθεσε τέλος στη ζωή της. Βρέθηκε απαγχονισμένη στις 16 Νοεμβρίου στο σπίτι της, ενώ η ιστορία της έγινε γνωστή μόλις πρόσφατα.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] «Ήταν πανέξυπνη και πανέμορφη. Η ίδια τόνωνε την αυτοπεποίθηση των άλλων με δεκάδες κοπλιμέντα αλλά δεν δεχόταν κανένα για τον εαυτό της. Αγαπούσε τη δουλειά της αλλά διαρκώς ανησυχούσε μήπως απογοητεύσει το σχολείο, τους μαθητές και τους συνεργάτες της. Δεν είχε αυτοεκτίμηση και αυτή ήταν η αιτία των θεμάτων της. Είχε πολλούς φίλους και μια όμορφη οικογένεια. Όλοι στηριζόμασταν μεταξύ μας» δήλωσε ο σύζυγός της μετά την τραγική απώλειά της.
Σύμφωνα με τη δικαστική έρευνα, η 32χρονη καθηγήτρια που έγινε πρότυπο θάρρους για τους μαθητές της, έπαιρνε αντικαταθλιπτικά από τον Ιούνιο 2015 αλλά ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις. Τον Φεβρουάριο 2017 είχε αναφέρει ότι αισθανόταν καλά. Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. Πηγή
[/expander_maker]
Από το Blogger.