Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου ξεχάστε τα κλασικά δώρα

featured image

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και θέλετε να εντυπωσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας με χαρίζοντάς του/της την πιο ξεχωριστή μέρα.

Ξεχάστε τα κλασικά σοκολατάκια και τα αρώματα και ξαφνιάστε ευχάριστα το έτερον σας ήμισυ με μια ιδιαίτερη κίνηση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου πρωτοτυπήστε χαρίζοντας στους αγαπημένους σας δώρα εμπειρίας Baladeur!

Έξυπνα δώρα Αγίου Βαλεντίνου που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά «εισιτήρια»), εννεάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα, δικαίωμα αλλαγής και οδηγίες χρήσης.

Παραδείγματα δώρων εμπειρίας για ερωτευμένους:

Αλατοσπήλαιο για ερωτευμένους 10 ευρώ Βόλτα με ημιυποβρύχιο για 2 άτομα 40 ευρώ Συγκυβέρνηση αεροπλάνου για ερωτευμένους 135 ευρώ Οδήγηση Super Cars (Ferrari, Rally κ.α.) Ρομαντικά δείπνα Πρωτότυπα weekends Εκπλήξεις Αποδράσεις Ιππασία Rafting Ξιφασκία Παραπέντε Spa και εκατοντάδες άλλα πακέτα δραστηριοτήτων σε τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ

Leader στα δώρα εμπειρίας από το 2005

Το baladeur.gr αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως το κατάστημα που δημιούργησε την έννοια «άυλο δώρο» - «δώρο εμπειρίας» για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα, από το 2005.

Επιλέξτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα δώρα εμπειρίας Baladeur οn-line στο baladeur.gr ή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες.

Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα.

Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier για παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Οι οδηγίες που συνοδεύουν κάθε δώρο εμπειρίας σας ενημερώνουν ότι έχετε περιθώριο 9 μηνών για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε την εμπειρία σας ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop baladeur.gr.

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου, τα δώρα σας θα είναι εμπειρίες ζωής, που θα θυμάστε για πάντα!

Baladeur Ltd

Gift Experiences – Thematic Events

Δημητρίου Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Τηλ: 210-9635069

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00

E-shop: baladeur.gr

Από το Blogger.