Κατσίκης: Ο Παπαχριστόπουλος κατάφερε να χάσει την οποιαδήποτε αξιοπιστία είχε

featured image

«Ο φίλος μας ο Θανάσης κατάφερε να χάσει την οποιαδήποτε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που του είχε ο ελληνικός λαός που τον εμπιστεύτηκε», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης, μιλώντας στον Realfm 97,8. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο για «μέρες πολιτικής ευτέλειας».

«Βιώνουμε μέρες πολιτικής ευτέλειας. Πολλές φορές στη διάρκεια του ιστορικού γίγνεσθαι υπήρξαν συμπράξεις, διασπάσεις πολιτικών δυνάμεων, όμως τέτοια πολιτική απατεωνιά εγώ όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά και την πολιτική δεν έχω συναντήσει ξανά. Όλη η μεθόδευση σε βάρος των ΑΝΕΛ είχε σχεδιαστεί πολύ καιρό πριν από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που ποτέ δεν δέχτηκαν αυτή τη συμπόρευση, αυτή τη σύμπλευση. Κατά την προσωπική μου άποψη, περίμεναν την ευκαιρία που δεν ήταν άλλη από τη δική μας αμετακίνητη θέση στο θέμα των Σκοπίων για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο της αποδόμησής μας.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Πράγματι το εκτελούν μία χαρά. Φυσικά, αποδίδω στον καθένα το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί και οφείλω να πω πως οι αρχιτέκτονες, οι ιντριγκαδόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα κατάφερναν να μας αποδομήσουν εάν δεν έβρισκαν διαθέσιμους λιποτάκτες και πολιτικούς αμοραλιστές», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κατσίκης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από το Blogger.