Χιμένεθ: Σαν να είμαι στην οικογένειά μου

featured image

Ως οικογένειά του χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, στην παρουσίαση έναρξης της τρίτης θητείας του στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει η ομάδα του για το υπόλοιπο της σεζόν, δίνοντας το σύνθημα για πολλή δουλειά.

«Η καρδιά με ωθεί να έρθω, η λογική και ο εγκέφαλος μου λέει ότι πάω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και τα πράγματα να πάνε καλά. Δεν έχω κάποιο φάρμακο άμεσο, κάποιο μαγικό ραβδάκι. Φυσικά, θέλω να κερδίζω πάντα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα πιθανό. Το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο να δώσουμε τη μάχη μας και τον καλύτερό μας εαυτό για να τιμήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Ανδαλουσιανός κόουτς.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου, σαν να είμαι στην οικογένειά μου. Αυτό που θέλω είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην απογοητεύσουμε κανέναν. Βέβαια το ποδόσφαιρο είναι πάντα ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του».

Καταληκτικά, ο Χιμένεθ ανέφερε: «Πίστη για την αγάπη που έχω εισπράξει, δουλειά και έρωτα, γιατί αυτήν την ομάδα την έχω στην καρδιά μου».

Από το Blogger.