Μάνα «πετσόκοψε» με ψαλίδι το νεογέννητο μωρό της και μετά το πέταξε νεκρό στα σκουπίδια της κουζίνας

featured image

Σοκ και φρίκη προκαλεί η υπόθεση μιας μητέρας που σκότωσε το νεογέννητο μωρό της με ένα ψαλίδι.

Η 28χρονη Rachel Tunstill «πετσόκοψε»τη νεογέννητη κόρη της Mia Kelly με ψαλίδι, αφότου τη γέννησε στο μπάνιο του διαμερίσματός της στο Burnley, τον Ιανουάριο του 2017.

Η 28χρονη έβαλε αργότερα το σώμα του μωρού της σε μια πλαστική σακούλα, το πέταξε στον κάδο της κουζίνας και μετά παρακολούθησε την τηλεόραση με τον σύντροφό της σαν να μη συνέβη τίποτα.

Η Tunstill καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Mia τον Ιούνιο του 2017 και σήμερα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Rachel Tunstill has been convicted of murdering her newborn baby for a second time, after her original conviction was quashed on appeal

Η 28χρονη είχε πει στον σύντροφό της ότι είχε αποβάλει και παρά το γεγονός ότι εκείνος προσφέρθηκε να την πάει στο νοσοκομείο, εκείνη αρνήθηκε και του είπε ότι θα χειριστεί μόνη της κατάσταση.

Κάθε φορά που πήγαινε να την ελέγξει, εκείνη επέμενε ότι δεν χρειαζόταν βοήθεια και του ζήτησε μόνο ένα ψαλίδι.

Οι αστυνομικοί λένε ότι η 28χρονη πήρε το ψαλίδι και προκάλεσε στο μωρό της 15 πληγές.

Mia Kelly

Η αστυνομία βρήκε το σώμα του μωρού στον κάδο της κουζίνας, κρυμμένο σε μια σακούλα.

“Αυτή ήταν μια πραγματικά τρομακτική και σκληρή δολοφονία ενός ανυπεράσπιστου νεογέννητου μωρού από την ίδια του τη μητέρα, τη γυναίκα που θα έπρεπε να το αγαπάει με όλη της τη δύναμη,” είπε ο αξιωματικός Gareth Willis.

Άλλες γυναίκες παλεύουν ν’ αποκτήσουν ένα μωρό κι εκείνη το πέταξε μέσα σε μια σακούλα στα σκουπίδια. Μακάρι να “σαπίσει” στη φυλακή!

Από το Blogger.