Βενιζέλος: Θρασεία ομολογία Τσίπρα για εντολή να ευτελιστεί η κοινοβουλευτική τάξη

featured image

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Βούτση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι «η επιστολή του κ. Τσίπρα στον πρόεδρο της Βουλής συνιστά πανηγυρική και θρασεία ομολογία του γεγονότος ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δώσει την εντολή να ευτελιστεί η κοινοβουλευτική τάξη και παράδοση με τη συγκυριακή τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο κ. Καμμένος και να περιορισθούν οι αντιδράσεις του και κυρίως οι απειλές του».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συμπλήρωσε ότι «τώρα ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να εμφανίσει την αναγκαστική υπαναχώρησή του μπροστά στη δημοκρατική κατακραυγή ως δήθεν ένδειξη «θεσμικής ευαισθησίας». Τόσο μεγάλης «θεσμικής ευαισθησίας» που του επιτρέπει να λέει δημόσια - ευτελίζοντας τον πρόεδρο της Βουλής - ότι ελέγχει τη διαδικασία τροποποίησης του Κανονισμού της Βουλής που κινείται από τον πρόεδρό της και διεξάγεται χωρίς συμμετοχή της κυβέρνησης».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Πίσω από όλα αυτά υπάρχει μια σκοτεινή πραγματικότητα. Ο αλληλοεκβιασμός και η αλληλοεξάρτηση των μέχρι πρότινος αδελφοποιητών κυβερνητικών εταίρων», ανέφερε καταληκτικά ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.