Σπυράκη για Μπογδάνο: Δεν μας ταιριάζει ο ακραίος λόγος

featured image

Θέμα που δεν υπάρχει χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Μπογδάνου στη ΝΔ η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη.

«Η ΝΔ ως παράταξη και υπό τον Κ. Μητσοτάκη επιχειρεί να απευθυνθεί σε όλους τους Έλληνες. Δεν μας ταιριάζει ούτε ο ακραίος λόγος, ούτε εκείνος που δημιουργεί διαχωριστικές γραμμές» είπε χαρακτηριστικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η κ. Σπυράκη είπε ότι «και στα καλύτερα στημένα διαζύγια τα ζευγάρια τα βρίσκουν στη διατροφή. Προετοιμασμένος θεωρώ ότι ήταν ο διάλογος με στίχους».

Η κ. Σπυράκη, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε την ανάγκη πολιτικής αλλαγής. «Στην πολιτική τα πράγματα δεν έχουν μόνο αριθμητική και μάλιστα αριθμητική "κουρελού". Γίναμε θεατές μιας κατάστασης προσβλητικής και λύση για την Ελλάδα είναι μια καινούρια κυβέρνηση, με φρέσκια εντολή» σημείωσε.

Σε ερώτηση αν θα χρειαστεί ξανά ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απάντησε ότι δεν θέλει να μπει σε συζήτηση κινδυνολογίας, για να προσθέσει ότι είναι «απαραίτητο να αντιμετωπιστούν τα μη βιώσιμα δάνεια τώρα. Το πρόβλημα αφέθηκε να διογκωθεί και δεν ελήφθη υπόψη η πρόταση της ΝΔ».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ διερωτήθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «αν η κυβέρνηση προσέφερε καλύτερη ποιότητα ζωής στους Έλληνες», για να τονίσει: «Η απάντηση είναι ότι οι δείκτες πήγαν προς τα κάτω. Σημασία δεν έχει να κάνεις μια ενδεικτική έξοδο στις αγορές. Δείτε το επιτόκιο με το οποίο δανείζεται η Πορτογαλία».

Για τη συνταγματική αναθεώρηση σημείωσε ότι είναι βασικά τα άρθρα 16 και 24, υπογραμμίζοντας ότι «η επόμενη Βουλή θα αποφασίσει για το περιεχόμενο των άρθρων που θα αναθεωρηθούν».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από το Blogger.