Αυγενάκης: Χωρίς επαρκή θέρμανση ένα στα τέσσερα νοικοκυριά

featured image

Έτη φωτός από τη «σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες», απέχει το «κυβερνητικό αφήγημα» για την έξοδο από τα μνημόνια και την ανάκαμψη της οικονομίας, σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι σύμφωνα με έκθεση της Eurostat, το 25,7 των ελληνικών νοικοκυριών δυσκολεύεται να έχει επαρκή θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες και στη σχετική κατάταξη η χώρα μας είναι τρίτη από το τέλος, μετά τη Βουλγαρία και τη Λιθουανία.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Αυγενάκης στη συνέχεια έκανε λόγο για «αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», όπως:

Αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 22%. Αύξηση του ΦΠΑ στο 24% εκτοξεύοντας την τιμή του πετρελαίου. Μείωση, πολλαπλώς, του προϋπολογισμού για το επίδομα θέρμανσης. Μείωση στο μισό του αριθμού των δικαιούχων του εν λόγω επιδόματος.

Και κατέληξε: «Άλλη μια "επιτυχία" του "ηθικού πλεονεκτήματος" και του "κοινωνικού πρόσημου" της αριστερής διακυβέρνησης. Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά στη χώρα μας δεν έχει επαρκή θέρμανση, σε μια χρονιά, μάλιστα, με βαρυχειμωνιά».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.