Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει ότι χώρισε με τον Σάββα Γκέντσογλου

featured image

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν η Αγγελική Ηλιάδη το βράδυ της Τρίτης. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Ναι, είμαι μόνη μου. Τώρα δεν είμαι μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ ότι ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Και πρόσθεσε: «Δύο άνθρωποι ξεκινούν με κάθε διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους, αλλά πολλές φορές στην πορεία συμβαίνει ο ένας να πάρει άλλο δρόμο. Ή μπορεί να μη του βγει ή να το δει όλο αυτό πάρα πολύ μεγάλο και πάρα πολύ δύσκολο».

Στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη εξήγησε ότι ο πρώην, πλέον, σύντροφός της λατρεύει τα δύο παιδιά, αλλά δεν ήταν όπως θα έπρεπε απέναντι στα παιδιά, κυρίως.

«Όποιος κι αν είναι ο λόγος, που εμένα προσωπικά δεν με αφορά στη σχέση μου αυτή που είχα, θεωρώ ότι για τον οποιονδήποτε λόγο ένας άνθρωπος δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι απέναντι στα παιδιά κυρίως… Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, απλώς πολλοί πατεράδες λείπουν, κάνουν επαγγέλματα που τους αναγκάζουν να βρίσκονται μακριά. Ο Σάββας είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει τον Βασίλη, αλλά και τον Μπάμπη. Απλώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά», δήλωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Από το Blogger.