Χρυσοβελώνη: Ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγγενής και κοντά στις ιδέες μου

featured image

Σαφέστατα κάποια στιγμή θα υπάρξει συζήτηση, ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγγενής και κοντά στις ιδέες που πιστεύω, αλλά για να εισέλθεις σε ένα κόμμα, δεν φτάνει να το αιτηθείς, χρειάζεται να κινηθούν και οι αντίστοιχες διαδικασίες και να υπάρχει και η αποδοχή σου, δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας Στο Κόκκινο και τους Βαγγέλη Καραγεώργο και Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Σε ερώτηση εάν είναι πιθανό να περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές, μετά και την αποχώρησή της από τους ΑΝΕΛΛ, η κ. Χρυσοβελώνη είπε πως «μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του και πρωθυπουργό, γιατί τα πράγματα είναι ακόμη νωπά και οι εξελίξεις που “τρέχουν” είναι πάρα πολύ σημαντικές».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Σαφέστατα, κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποια συζήτηση, γιατί θα πρέπει κι εγώ να πάρω τις δικές μου αποφάσεις», συνέχισε, για να διευκρινίσει ότι «σίγουρα, ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγγενής και κοντά στις ιδέες που πιστεύω. Από την άλλη, για να εισέλθεις σε ένα κόμμα, δεν φτάνει να το επιθυμείς και να το αιτηθείς. Χρειάζεται να κινηθούν και οι αντίστοιχες διαδικασίες και να υπάρχει και η αποδοχή σου από την άλλη πλευρά».

Όπως προανήγγειλε, «όταν πλέον θα ηρεμήσουν τα πράγματα, τότε θα πάρω τις αποφάσεις μου. Σίγουρα θα κάνω τις απαιτούμενες συζητήσεις, με πνεύμα νηφαλιότητας και χωρίς άγχος για την “καρέκλα” … για μένα η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα διαστήματα που δεν έχω ενεργό συμμετοχή στην πολιτική».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Blogger.