Γυναίκα επιτέθηκε στον σύντροφο της με σπαθί Σαμουράι επειδή τσιλιμπούρδιζε με άλλες στο Tinder

featured image

Μια γυναίκα βγήκε εκτός ελέγχου και “πετσόκοψε” τον φίλο της με ένα σπαθί Σαμουράι επειδή κατάλαβε ότι φλέρταρε με άλλες στο Tinder!

Η 31χρονη Emily Javier από την Ουάσινγκτον θα καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκισης για απόπειρα δολοφονίας.

Emily Javier, 30, accused of attacking her boyfriend with a samurai sword has pleaded guilty to the attempted murder of her boyfriend. She could now face up to 20 years in jail

Ο 30χρονος Alex Lovell μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς που παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή.

Η Javier είπε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στον Lovell με το σπαθί αφότου ανακάλυψε την εφαρμογή γνωριμιών Tinder στο τηλέφωνό του.

Ο 30χρονος είχε μαχαιριές σε όλο του το σώμα, τα δάκτυλά του ήταν σχεδόν όλα κομμένα από τη βάση, παρόλο που οι γιατροί κατόρθωσαν να τα συγκολλήσουν, ενώ χρειάστηκαν μεταλλικές πλάκες για να φτιάξουν το γόνατό του και να επισκευάσουν μερικά από τα οστά του.

Lovell said he takes comfort that he was able to defend himself from a

“Προσπάθησα να τον σκοτώσω επειδή με απάτησε. Αυτός ήταν ο σκοπός μου,” είπε η Javier.

Javier told how she waited for Lovell to fall asleep before carrying out her savage attack which left him seriously wounded with life-threatening injuries

Όλα αυτά επειδή είδε την εφαρμογή στο κινητό του και τον υποψιάστηκε… Πού να έβρισκε και μηνύματα, δηλαδή… Αυτά που θα του έκανε θα ήταν τουλάχιστον από σκηνές θρίλερ!

Από το Blogger.