Σαξονία: Δόκιμες αστυνομικίνες χορεύουν προκλητικά μέσα στο τμήμα – Video

featured imageΤα… σπάει στο Διαδίκτυο ένα δίλεπτο βίντεο με δόκιμες αστυνομικίνες από τη Σαξονία να λικνίζονται προκλητικά, αποκαλύπτοντας τα πλούσια κάλλη τους. Το βίντεο, όπου τα πρόσωπα των πρωταγωνιστριών είναι καλυμμένα με pixel, γυρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο αστυνομικό τμήμα του Bautzen στη Σαξονία, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα BILD. Στην αρχή του καυτού βίντεο φαίνεται μία δόκιμη αστυνομικίνα να στέκεται στην είσοδο του τμήματος και να λέει: “Είστε έτοιμοι για αυτό;”.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Στη συνέχεια, η κάμερα εισβάλλει στα γυναικεία αποδυτήρια και δείχνει τις κοπέλες να προσπαθούν να φορέσουν τη στολή τους. Μάλιστα, μία απ’ αυτές φοράει που σορτσάκι, δυσκολεύεται να ανεβάσει το παντελόνι της, με το φακό να κάνει ζουμ στα οπίσθιά της… Μία άλλη εκπαιδευόμενη, με γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα, βγάζει την μπλούζα της, αποκαλύπτοντας το γαλάζιο σπορ σουτιέν της.
Το… θερμόμετρο ανεβαίνει ακόμα πιο πολύ όταν μία ξανθιά wannabe policewoman απολαμβάνει μία μπανάνα. Μία άλλη κόβει βόλτες, φορώντας ένα μπουρνούζι. Τέλος, να πούμε ότι όλη την ώρα οι εκπαιδευόμενες χορεύουν υπό τους ήχους του τραγουδιού της Fergie, η οποία ακούγεται να λέει: “Είμαι κυρία, αλλά χορεύω σαν πόρνη….”!   Πηγή: www.newsit.gr [/expander_maker]
Από το Blogger.