Άντρας γνώρισε γυναίκα στο Ίντερνετ και της έδωσε λίστα με 15 πράγματα για ν’αλλάξει πάνω της αν θέλει να ξαναβγούν

featured image

Μια γυναίκα αποκάλυψε τη λίστα με τις 15 αλλαγές που της είπε να κάνει ένας άντρας που γνώρισε σε ένα σάιτ γνωριμιών, τρεις μήνες μετά την πρώτη συνάντησή τους.

Η 24χρονη Kimberley Latham-Hawkesford από το Morecambe, βγήκε για ραντεβού με έναν άντρα που γνώρισε στο διαδίκτυο με το όνομα Luke James.

Η κ. Latham-Hawkesford είπε ότι το ραντεβού της ήταν πολύ καλό, κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να βρεθεί ξανά σε μια παμπ της περιοχής.

Από τότε, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν.

Kimberley Latham-Hawkesford, 24, from Morecambe, went on a first date with a man who sent her a list of

Ενώ ήταν στην παμπ, ο Luke ρώτησε την Latham-Hawkesford αν σκεφτόταν ποτέ να κάνει πλαστική και της πρότεινε διάφορα μαγαζιά από τα οποία θα έπρεπε να ψωνίσει ρούχα πριν από το επόμενο ραντεβού τους.

Τρεις μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού, η κ. Latham-Hawkesford έλαβε ένα μήνυμα από τον Luke που δεν ήταν και τόσο κολακευτικό.

“Γεια σου Kimberley, ξέρω ότι πάει καιρός από τότε που βγήκαμε ραντεβού, αλλά θα ήθελα να σου εξηγήσω γιατί δεν σου έχω μιλήσει.”

Her Prince not-so-Charming asked her if she would

“Πίστευα πως το ραντεβού μας θα ήταν πολύ καλύτερο. Ζητώ συγγνώμη αν σε προσβάλω, αλλά οι λόγοι που δεν βγήκαμε ξανά είναι οι εξής: Εάν έχανες λίγο βάρος, θα ήσουν απίστευτη. Είσαι πολύ ανοιχτόχρωμη. Ξέρω ότι δεν είσαι οπαδός του ήλιου, αλλά λίγο σολάριουμ το χρειάζεσαι. Πρέπει να βάψεις τα μαλλιά σου και να βάλεις εξτένσιονς. Τα μακρύτερα μαλλιά είναι πολύ πιο ελκυστικά. Τα χείλη σου είναι λεπτά, οπότε πρέπει να σκεφτείς να τα γεμίσεις.”

The vile list of 15

Αφού της είπε να χάσει βάρος, να κάνει σολάριουμ, να βάψει τα μαλλιά της, να βάλει εξτένσιονς και να γεμίσει τα χείλη της, της είπε πως φορούσε πάρα πολύ μακιγιάζ κι έπρεπε να φαίνεται πιο φυσική για να του αρέσει.

“Έπρεπε να φαίνεσαι πιο φυσική στο μακιγιάζ. Πρέπει να αφήσεις την προσωπικότητά σου να βγει προς τα έξω.”

“Λίγο υαλουρονικό στα χείλη θα βοηθούσε στην αυτοπεποίθησή σου, θα σε έκανε πιο σέξι!”

“Το γεγονός ότι κάνεις πράγματα αργά σε κάνει να δείχνεις βαρετή.”

Από το Blogger.