Απόλυτη Φρίκη: Γιαγιά έσφαξε και έψησε στον φούρνο το 20 μηνών εγγονάκι της

featured image

Υπόθεση φρίκης, η οποία «ακυρώνει» όλα τα κοινωνικά δεδομένα, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μισισίπι των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς μία γιαγιά έσφαξε και στη συνέχεια έψησε στον φούρνο ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών, προκαλώντας σοκ κατά κύριο λόγο στην τοπική κοινωνία και δευτερευόντως, σε ολόκληρη την Αμερική και τον κόσμο.

Ο μαρτυρικός θάνατος του μωρού συνέβη τη νύχτα της Δευτέρας, στην επαρχία Μπολιβάρ, του Μισισίπι. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, βρήκε το άψυχο κορμί του μόλις 20 μηνών κοριτσιού, να ψήνεται κυριολεκτικά στον φούρνο. Η ιατροδικαστική έρευνα δεν έχει τελειώσει ακόμα, προκειμένου να καταστεί σαφές εάν το μωρό έχασε τη ζωή του πριν ψηθεί στον φούρνο, ή κατά τη διάρκεια.

Όμως, κατά πάσα πιθανότητα το μωρό είχε πεθάνει πριν μπει στον φούρνο, αφού έφερε πολλαπλές μαχαιριές. Ο σερίφης της περιοχής επιβεβαίωσε τη σύλληψη της γιαγιάς του μωρού, απέφυγε παρόλα αυτά να πει αν είναι ένοχη ή όχι, αφού η έρευνα των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η δημοσιοποίηση της τραγωδίας συγκλόνισε στην τοπική κοινωνία. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα κίνητρα της σφαγής του μωρού. Φως σε αυτήν τη φρικτή υπόθεση αναμένεται να δώσει η κατάθεση της γιαγιάς η οποία συνελήφθη και ανακρίνεται από τις αρχές.

Από το Blogger.