Γυναίκα σεξομανής που πήγε με πάνω από 200 άντρες και έχασε την παρθενιά της στα 12, λέει ότι έγινε «οσία» επειδή έγινε μητέρα

featured image

Μία γυναίκα που ήταν εθισμένη στο σεξ, έχει κοιμηθεί με πάνω από 200 ​​άνδρες και έχασε την παρθενιά της σε ηλικία 12 ετών, λέει ότι η γέννηση του γιου της την έχει αλλάξει και τώρα κάνει αποχή από οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα.

Η 30χρονη Laurie Jade Woodruff, συνήθιζε να κοιμάται με έως και έξι άνδρες την εβδομάδα, αλλά η γέννηση του 18 μηνών γιου της Henry την έκανε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

Η κ. Woodruff από το Σέφιλντ, δήλωσε στο The Sun ότι από τότε που γνώρισε μια ομάδα υποστήριξης εθισμένων στο σεξ ανθρώπων, είναι χωρίς σεξ για τέσσερις μήνες.

Laurie Jade Woodruff, 30, used to sleep with up to six men a week - many of whom she met through comments on her Instagram page - but the birth of her 18-month-old son Henry made her change her ways

Αλλά η νεαρή μητέρα, δήλωσε πως ο δρόμος προς την… “αγνότητα” δεν ήταν καθόλου εύκολος.

Η 30χρονη είπε ότι έχει κοιμηθεί με τόσους πολλούς άνδρες που έχει χάσει το μέτρημα.

Το να χάσει την παρθενιά της στα 12 της χρόνια ήταν μόνο η αρχή μιας εμμονής που σημάδεψε τη ζωή της.

Ms Woodruff, from Sheffield, lost her virginity aged 12 and has slept with so many men, as many as 200, that she has lost count of her number of conquests. But since attending Sex and Love Addicts Anonymous meetings, she has been celibate for four months

Μία φορά, όταν ήταν 20 χρονών, η κα Woodruff είχε σεξουαλική επαφή με έξι άνδρες ταυτόχρονα σε πάρτι οργίων στο Λίβερπουλ παρουσία του πρώην συντρόφου της.

“Κοιμόμουν με αρκετούς άνδρες την εβδομάδα και το έκανα από συνήθεια.”

“Ένιωθα αδύναμη να ελέγξω τις επιθυμίες μου και κατέφευγα  στο σεξ για να ηρεμήσω.”

Ms Woodruff, who has since written a semi-autiobiographical novel, Diary Of A Sex Addict, used to meet men for sex after talking to them on Instagram and was unable to go two weeks without sex. One one occasion she had sex with six men at once at a Liverpool sex party

Η κα Woodruff πήγαινε με άντρες που της έστελναν απλά κοπλιμέντα στο Instagram, δεν χρειαζόταν ποτέ να βγει σε ραντεβού για να βρει κάποιο σύντροφο.

Η νεαρή μητέρα προσέθεσε ότι οι «έξι μεγάλες σχέσεις» που είχε δεν είχαν διαρκέσει πολύ καιρό επειδή οι σύντροφοί της δεν μπορούσαν να δεχτούν την απιστία της.

Ακόμα και ο πατέρας του γιου της τη χώρισε εξαιτίας του εθισμού της.

Ms Woodruff added that the

Όμως, η κα Woodruff συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια, όταν, αντί να δώσει προτεραιότητα στον γιο της, ήταν πολύ απασχολημένη με την εμμονή της στη σεξουαλική επαφή με άντρες.

“Έπρεπε να κάνω κάτι για να τ’ αντιμετωπίσω και να δώσω προτεραιότητα στο γιο μου.”

Γι’ αυτό η 30χρονη βρήκε μία ομάδα στο διαδίκτυο που βοηθάει ανθρώπους εθισμένους στο σεξ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της. Εκεί, οι υπεύθυνοι της έδωσαν κάποια βήματα και μέσα από την καθοδήγηση και τη συνάντηση με άλλους εθισμένους ανθρώπους, της ήρθε η ιδέα να γράψει ένα μυθιστόρημα.

Από το Blogger.