ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

featured image

Ρήγμα διάλυσης στη Χρυσή Αυγή…

Είχα γράψει κατά το παρελθόν, ότι η “Χρυσή Αυγή” χαρακτηρίζεται από φοβερή εσωστρέφεια, η οποία από τη στιγμή που έγινε Κοινοβουλευτικό Κόμμα δεν έκανε καμιά ανανέωση του δυναμικού της πρώτης γραμμής, μη εντάσσοντας στους κόλπους της υγιή και άφθαρτα πατριωτικά στοιχεία! Δεν ενέταξε στους κόλπους της προσωπικότητες της Κοινωνίας μας, που θα της έδιναν τη δύναμη της εκτίναξης των εκλογικών της ποσοστών, όπως ακριβώς έγινε σε άλλες χώρες της Ευρώπης, που κόμματα με την ίδια ιδεολογική πλατφόρμα με τη “Χρυσή Αυγή”, είτε έγιναν κυβέρνηση, είτε είναι στην αντιπολίτευση με ισχυρά ποσοστά! Επίσης, η ακραία πολλές φορές ρητορική της, παρ΄ ότι εξόχως πατριωτική, δεν επιτρέπει την εκτίναξή της και την κρατάει στα ίδια ποσοστά που κατέλαβε στις τελευταίες εκλογές!

Ωστόσο, στα περισσότερα στοιχεία που παραπάνω αναφέρω έρχεται να προστεθεί και μια υπέρμετρη εσωστρέφεια, που πηγάζει κυρίως από τον αρχηγό της, τον Νίκο Μιχαλολιάκο και το σκληρό του Επιτελείο, στο οποίο ηγούνται οι Βουλευτές Ελένη Ζαρούλια και Γιάννης Λαγός! Αυτή η εσωστρέφεια – κακοδαιμονία Συστημικών κομμάτων – έρχεται να δηλητηριάσει και την “Χρυσή Αυγή”!

Έτσι, σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας, το κόμμα της “Χρυσής Αυγής”, που έχει δώσει σε πολλούς Συνέλληνες ελπίδα στην πολιτική μας έρημο, δέχεται άλλο ένα ρήγμα, αυτή τη φορά περισσότερο ισχυρό από κάθε άλλη φορά, όπως επί παραδείγματι με την αποχώρηση αρκετών Βουλευτών!

Ένα διαμπερές ρήγμα σε περιοχές όπου η “Χρυσή Αυγή” αντλεί μεγάλα εκλογικά ποσοστά! Τη Λακωνία και τη Μεσσηνία! Στη Λακωνία, όπου στις περασμένες εκλογές του ψηφοδελτίου ηγείτο ο Διευθυντής – εκδότης της εφημερίδας “Αδούλωτη Μάνη” Γιώργος Δημακόγιαννης, και ο οποίος με εντολή Νίκου Μιχαλολιάκου απομακρύνεται – να το πούμε όσο πιο κομψά μπορούμε – από τις κυρίαρχες επιλογές του αρχηγού στην περιοχή! Ο Γιώργος Δημακόγιαννης, τον οποίο γνωρίζω από το ΛΑ.Ο.Σ, ήταν ο μεγάλος πολιτικός παράγοντας της “Χρυσής Αυγής” στην Λακωνική γη! Άλλη μια “απερίσκεπτη” (;;;) ενέργεια του αρχηγού, είναι η αποπομπή από την Τοπική Οργάνωση της “Χρυσής Αυγής” Μεσσηνίας, των μελών της 5μελούς Επιτροπής της, Γιάννη Ζαφειρόπουλου (Ταξίαρχο ε.α. της Αεροπορίας) και Δημήτρη Αδαμόπουλου (υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Μεσσηνίας και πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου και πρώην πρόεδρο της Τ.Ο της ΝΔ)!

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, όλα αυτά γίνονται προκειμένου να καθιερωθεί στις Πελοποννησιακές περιοχές ο δικηγόρος Νίκος Ρουσόπουλος (με καταγωγή από την Πύλο)! Να σημειωθεί ότι ο κ. Ρουσόπουλος είναι ο συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη της “Χρυσής Αυγής” του Βουλευτή της Γιάννη Λαγού!

Τα νήματα της καρατόμησης των στελεχών της “Χρυσής Αυγής” κινεί ο επονομαζόμενος “Χάρος”, που όπως μας είπαν είναι αποσπασμένος αστυνομικός στην φύλαξη του Γιάννη Λαγού, αλλά διαβιεί μονίμως στην Καλαμάτα! Και το εξωφρενικό που μας αποκάλυψε η πηγή μας, είναι ότι ο “Χάρος” είναι επισήμως μέλος της Ν.Ε. της ΝΔ Μεσσηνίας! Δεν το πιστεύω…

Οι παραπάνω πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, αν λάβω υπόψη μου το κύρος και τη γνώση της πηγής μου, δεν είναι τίποτε μπροστά στην εκτίμηση που μου έκανε η πηγή μου και με άφησε με ανοικτό το στόμα:

«Οι ευρωβουλευτές της “Χρυσής Αυγής” Γεώργιος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης (σ.σ. πατέρας του δολοφονηθέντος Γιώργου την 1η Νοεμβρίου 2013 μπροστά στα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο Αττικής), δεν θα είναι στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου! Αντίθετα σε αυτό θα είναι ο Γιάννης Λαγός»!

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν, αφού όταν θα κυκλοφορεί η εφημερίδα την Τρίτη, θα έχει ανακοινωθεί το ευρωψηφοδέλτιο της “Χρυσής Αυγής”!!

Κραυγή απόγνωσης κατά των ένστολων…

Έλαβα την παρακάτω επιστολή φίλου μου από την Θεσσαλονίκη και τη δημοσιεύω: «Καλημέρα Παναγιώτη! Σάλος επικράτησε στη Θεσσαλονίκη με τη σύλληψη μιας 90χρονης η οποία συνελήφθη επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια εκτός της λαϊκής αγοράς! Ασχολήθηκε ολόκληρο περιπολικό και ολόκληρο μέγαρο αστυνομικής διεύθυνσης το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους, αλλά το πούλησαν και τώρα πληρώνει ενοίκιο!! Η πόλη έχει γεμίσει από αλλοεθνείς οι οποίοι πουλούν χωρίς άδεια στην παραλία! Πακιστανοί οι οποίοι παίρνουν επιδόματα και έχουν “βρωμίσει” την πόλη μας! Εάν κάτσει κάποιος να το σκεφτεί, είναι να τραβάει τα μαλλιά του! Η Αστυνομία να ασχολείται με γριές, αντί να κυνηγούν άλλους απατεώνες! Αναρωτιέμαι τι σοι άνθρωποι υπηρετούν σε Σώματα ένστολων! Η αντιπάθειά μου, έναντι κάθε μορφής ένστολων, οι οποίοι επιλέγουν το επάγγελμα, όχι από αγάπη, αλλά για επαγγελματική αποκατάσταση, νομίζω αγγίζει τουλάχιστον το 95%! Οι ένστολοι, το μάγκα των κάνουν πάντα εναντίον των αδύναμων ανθρώπων και καλύπτουν την ανασφάλεια της προσωπικότητάς τους από τον περιορισμό της ελευθερίας τους, ξεσπώντας στο λαουτζίκο! Αυτοί είναι οι κύριοι υπαίτιοι, όπως και οι άλλες κάστες για την κατάντια της χώρας μας! Η καραμέλα ότι φταίει μόνο ο λαός, ο οποίος επηρεάζεται και ψηφίζει απατεώνες, θα πρέπει να σταματήσει και τα αντρίκεια βέλη πρέπει να στραφούν σε αυτούς που πραγματικά έχουν τη δύναμη και την οικονομική ευμάρεια, η οποία δημιουργήθηκε από την εκμετάλλευση των αδύναμων ανθρώπων!

Ο λαός Παναγιώτη, είναι τόσο βιασμένος και ανήμπορος και το μόνο που συζητάει είναι πως θα σώσει την οικογένειά του, σκεπτόμενος τη φυγή του στο εξωτερικό  ...για να ΣΩΘΕΙ! Αυτή είναι η μόνη και πραγματική αλήθεια»!!

 
Από το Blogger.