Γυναίκα «πετσόκοψε» με 26 μαχαιριές τον σύντροφό της με σπαθί Σαμουράι επειδή τσιλιμπούρδιζε με άλλες στο Tinder

featured image

Μια γυναίκα από την Ουάσιγκτον, η οποία “πετσόκοψε” το σύντροφό της με ένα σπαθί σαμουράι επειδή πίστευε ότι μιλούσε με άλλες στο Tinder, φυλακίστηκε για 19 χρόνια.

Emily Javier, 30, pleaded guilty to the attempted murder of her boyfriend and has been jailed for 19 years

Η εισαγγελέας Anna Klein δήλωσε ότι η κατηγορούμενη σκόπευε να δολοφονήσει τον φίλο της, τον 30χρονο Alex Lovell, με τον οποίο ήταν μαζί για δύο χρόνια.

“Αυτή ήταν μια απίστευτα βίαιη επίθεση,” είπε η Klein.

Σύμφωνα με την Klein, ο Lovell χαρακτήρισε την Javier ως μια «πολύ ζηλιάρα» γυναίκα που τον ξυπνούσε το βράδυ για να τον κατηγορήσει ότι ήταν άπιστος ακόμα κι αν μια άλλη γυναίκα πατούσε Like σε φωτογραφία του στο Facebook.

Emily Javier is pictured during a court appearance in March 2018 having slashed her boyfriend with a Samurai sword earlier on that day

Η Javier ενοχλούνταν μέχρι και γιατί ο Lovell έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Ο Klein είπε ότι η Javier είχε κάνει στο διαδίκτυο μία έρευνα για το πώς να σκοτώσει κάποιον με σπαθί και είχε αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια για να πάρει τον πρώην σύντροφό της στη Χαβάη, για ένα τελευταίο ταξίδι.

Alex

Έγραψε, επίσης, σημειώματα με την υπογραφή του στη μητέρα και τον καλύτερο φίλο του, στα οποία δηλώνει τη πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Η Javier έκρυψε το σπαθί στην άκρη του κρεβατιού μαζί με μερικά μαχαίρια που είχε κολλήσει στο πίσω μέρος του προσκέφαλου σε περίπτωση που δεν μπορούσε να τον σκοτώσει με το σπαθί.

Τη μοιραία νύχτα, η Javier μέθυσε τον Lovell και περίμενε να πάει στο κρεβάτι τους.

Μόλις κοιμήθηκε, έκρυψε το κινητό του ώστε να μην μπορεί να καλέσει βοήθεια και να χρησιμοποίησε το φακό του τηλεφώνου της για να φωτίσει το λαιμό του.

Lovell said he takes comfort that he was able to defend himself from a

Όμως, καθώς προσπάθησε να κόψει το λαιμό του, η Javier χτύπησε τον Lovell με το άκρο του ξίφους και τον ξύπνησε. Στη συνέχεια ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Ο Lovell μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς κι εκεί δήλωσε στους αστυνομικούς την επίθεση που δέχθηκε από τη φίλη του.

At the time, the pro gamer said he was faithful to Javier, left, but had no energy to show her affection because of his gaming regimen.  Lovell maintained his sense of humor - even one day after the attack he jokingly asked for his picture of the two of them to be cropped 

Η Javier είπε στην αστυνομία ότι επιτέθηκε στον Lovell με το ξίφος όταν ανακάλυψε την εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών Tinder στο τηλέφωνό του, εκτός από μερικές άλλες ενδείξεις που φανέρωναν ότι ο φίλος της ήταν άπιστος.

Javier told how she waited for Lovell to fall asleep before carrying out her savage attack which left him seriously wounded with life-threatening injuries. Here he is pictured recovering

Ο 30χρονος είχε μαχαιριές σε όλο του το σώμα, τα δάκτυλά του ήταν σχεδόν όλα κομμένα από τη βάση, παρόλο που οι γιατροί κατόρθωσαν να τα συγκολλήσουν, ενώ χρειάστηκαν μεταλλικές πλάκες για να φτιάξουν το γόνατό του και να επισκευάσουν μερικά από τα οστά του.

“Προσπάθησα να τον σκοτώσω επειδή με απάτησε. Αυτός ήταν ο σκοπός μου,” είπε η Javier.

Από το Blogger.