Αγοράκι 3 ετών χαμογελούσε στραβά και οι γιατροί ανακάλυψαν ότι πεθαίνει από επιθετικό καρκίνο στον εγκέφαλο

featured image

Οι γονείς ενός 3χρονου παιδιού ενημερώθηκαν ότι ο γιος τους έχει λίγους μόλις μήνες ζωής, όταν το στραβό χαμόγελό του αποδείχτηκε ένας επιθετικός όγκος στον εγκέφαλο.

Ο 28χρονος Wesley Lacey και η 29χρονη Rebecca Oldham, δεν ανησύχησαν όταν είδαν ότι ο γιος τους, Jack Lacey, χαμογελούσε από τη μία πλευρά.

Μόνο όταν το παιδί άρχισε να περπατάει με τα χέρια και έκλαιγε τη νύχτα τον πήραν για εξετάσεις.

Wesley Lacey, 28 and his partner Rebecca Oldham, 29, noticed their son, Jack Lacey, was smiling on one side (pictured) but weren

“Το μικρό αγόρι μας αξίζει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και να ζήσει όσα περισσότερα προλάβει σ’ αυτή τη σύντομη ζωή του.”

Mr Lacey, a secondary school teacher, said the symptoms slowly developed over four weeks

“Μαζεύουμε χρήματα για να μπορούμε να τον πάμε εκδρομές, διακοπές, να του προσφέρουμε δώρα και ό,τι άλλο θα έκανε το παιδί μας χαρούμενο.”

The family are raising money to help towards funeral costs, and to give Jack some days out during his time left

“Θέλουμε επίσης να τον πάμε στον κινηματογράφο για πρώτη φορά και να τον αγοράσουμε σκύλο. Ο Jack είπε ότι θέλει να τον ονομάσει Waffle.”

Just ten per cent of children with DIPG survive longer than two years after diagnosis

“Παρά την κατάστασή του, ο μικρούλης μας δεν σταματάει να μιλάει, να αστειεύεται και να παίζει με την αδελφή του. Δεν μπορώ να φανταστώ τη στιγμή που δεν θα είναι πια μαζί μας.”

Από το Blogger.