Πίτμπουλ «κατακρεούργησε» 5χρονο παιδί και η μητέρα του ζητά αποζημίωση 1 εκατ. $ από την ιδιοκτήτρια του ζώου

featured image

Μια μητέρα έχει ξεκινήσει αγωγή εναντίον μιας γυναίκας όταν ο σκύλος της επιτέθηκε στην 5χρονη κόρη της.

Η Mirna Gonzalez διεκδικεί 1,1 εκατομμύρια δολάρια για τα ιατρικά έξοδα της κόρης της Gabriella Gonzalez, καθώς και για την ψυχική οδύνη του παιδιού.

Το περιστατικό συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ στο Όρεγκον όταν το κορίτσι πλησίασε το πίτμπουλ για να το χαϊδέψει κι εκείνο του επιτέθηκε προκαλώντας του «σοβαρά τραύματα».

Mirna Gonzalez has filed a lawsuit on behalf of her daughter, Gabriella Gonzalez (pictured), claiming dog owner Michelle Brannan should have known her animal had

Σύμφωνα με τη μητέρα, η ιδιοκτήτρια του σκύλου, η Michelle Brannan, έπρεπε να γνωρίζει ότι το ζώο είχε κακές τάσεις και η Alaska Airlines δεν έπρεπε να είχε επιτρέψει να στο σκύλο να βρίσκεται στην πύλη εξόδου του αεροδρομίου μαζί με τους άλλους επιβάτες.

Η επίθεση έγινε στις 18 Δεκεμβρίου του 2017, όταν η Gabriella Gonzalez περίμενε στην πύλη C7 με την οικογένειά της την πτήση για το Τέξας.

Η Brannan βρισκόταν στον ίδιο χώρο με το πίτμπουλ της, χωρίς το κλουβί του.

The attack happened at Gate C7 in Portland International Airport, the largest airport in the US state of Oregon (Stock photo)

Το κοριτσάκι στη συνέχεια πήρε άδεια να χαϊδέψει το ζώο, το οποίο του όρμηξε και του άφησε σημάδια στα χείλη και σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Η μικρούλα υπέστη τραύματα στους τένοντες, τα οστά, τα νεύρα, το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, σύμφωνα με την αγωγή.

Οι τραυματισμοί του προσώπου της μικρούλας χρειάστηκαν χειρουργική επέμβαση για να επιδιορθωθούν.

Από το Blogger.