Γιατρός αυνανιζόταν την ώρα που εξέταζε γυναίκα ασθενή και εκσπερμάτισε στην πλάτη της

featured image

Μάλιστα ο συγκεκριμένος γιατρός δεν δίστασε να ολοκληρώσει την πράξη του, την ώρα που η ασθενής γύρισε για να της εξετάσει το νεφρό.

Σοκ και οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αργεντινή, η ιστορία με τον γιατρό ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά μία ασθενή του.

Το όνομά του θύματος δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, σε αντίθεση με αυτό του Εζέκιελ Φερνάντεζ Μπουζίν που ήταν ο πρωταγωνιστής του περιστατικού.

doctor1

Ο 33χρονος είναι γυναικολόγος και την ώρα κατά την οποία εξέταζε την πελάτισσά του, φέρεται να αυνανιζόταν, ενώ όταν εκείνη γύρισε ώστε να της κοιτάξει το νεφρό, η καταγγελία επισημαίνει ότι εκσπερμάτωσε πάνω στην πλάτη της.

Η κοπέλα δήλωσε ότι κατά την διάρκεια του υπερηχογραφήματος είχε αντιληφθεί ότι οι κινήσεις του γιατρού ήταν κάπως παράξενες, ωστόσο εκεί που βεβαιώθηκε ήταν όταν αισθάνθηκε κάτι καυτό πάνω της. Το έπιασε και συνειδητοποίησε ότι ήταν σπέρμα.

Αμέσως μάζεψε τα ρούχα της, έφυγε από το ιατρικό κέντρο Κάννινγκ στο Μπουένος Άιρες και προχώρησε σε καταγγελία στη αστυνομία που είχε ως συνέπεια φυσικά την άμεση σύλληψη του γιατρού.

Από το Blogger.