Μητσοτάκης: Καλή δύναμη στη Σοφία, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει

featured image

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι και επίσημα η νέα εκπρόσωπος της ΝΔ μετά από μία σύντομη τελετή παράδοσης-παραλαβής από τη Μαρία Σπυράκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τη Μαρία Σπυράκη «για τον άψογο τρόπο που επιτέλεσε τα καθήκοντά της» και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στην μάχη για την Ευρωβουλή. Διακρίθηκε ως ευρωβουλευτής και με μεγάλο κέφι θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία. Να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη Σοφία. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Είμαστε ένα ανοιχτό, αξιοκρατικό κόμμα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Η Σοφία με σκληρή δουλειά, με πείσμα και επιμονή έφτασε εκεί που είναι σήμερα» είπε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Η Μαρία Σπυράκη ευχαρίστησε από την πλευρά της τον πρόεδρο της ΝΔ. «Είναι μεγάλη μου τιμή, που ο πρόεδρος μου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσω μια δεύτερη θητεία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Είναι η μητέρα όλων των μαχών. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο, τον Κυριάκο» είπε χαρακτηριστικά.

Η νέα εκπρόσωπος Σοφία Ζαχαράκη είπε: «Μπήκα στην πολιτική στα 18, ήταν ένας ωραίος κόσμος, προόδου, ευκαιριών και έκφρασης. Έχω μια διπλή ευθύνη, να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου και την εμπιστοσύνη της Μαρίας και την παρακαταθήκη της θέσης, μια παρακαταθήκη σοβαρότητας, υπευθυνότητας και μαχητικότητας. Έχω συνηθίσει στην τάξη να μου κάνουν τις ερωτήσεις οι μαθητές μου, τώρα θα απαντώ στις δικές σας!».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από το Blogger.